Datome resmen ayrıldı! İşte veda sözleri

Fenerbahçe Beko, Gigi Datome ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Datome de instagram hesabından sarı-lacivertlilere veda etti.

Datome resmen ayrıldı! İşte veda sözleri
Datome resmen ayrıldı! İşte veda sözleri
GİRİŞ 30.06.2020 12:02 GÜNCELLEME 30.06.2020 15:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko, yıldız basketbolcusu Gigi Datome ile yolların ayrıldığını açıkladı. 33 yaşındaki İtalyan basketbolcu da sosyal medya hesabından sarı-lacivertli camiaya ve Türkiye'ye duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Gigi Datome, mevcut sözleşmesini Kulübümüz ile anlaşarak sonlandırmış ve kariyerine farklı bir takımda devam etme kararı almıştır." denildi.

Gigi Datome, Fenerbahçe Beko'dan ayrılmasının ardından Olimpia Milano'ya imza atacak.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"2015-16 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli mimarlarından biri olan Gigi Datome, mevcut sözleşmesini Kulübümüz ile anlaşarak sonlandırmış ve kariyerine farklı bir takımda devam etme kararı almıştır.

Gigi Datome'nin Fenerbahçe formasını terlettiği süre boyunca takımımıza katkıları, yalnızca attığı sayılar ya da yaptığı istatistiklerle sınırlı kalmamıştır. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın asla pes etmeyen karakterinin en önemli temsilcilerinden biri olan Gigi, soyunma odamızda yaratılan ve parkeye de yansıyan ekip ruhunun kilit isimlerinden biri olmuştur.

Takımımıza basketbol oyununun her anında ve alanında üstün katkıları olan Datome, saha dışında sergilediği örnek sporcu duruşuyla da bizleri her daim gururlandırmış, ülkemize olan bağlılığı ve sevgisiyle de hepimizin takdirini kazanmıştır.

Fenerbahçe basketbolunun unutulmazları arasındaki yerini çoktan almış olan Gigi Datome'ye, Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin geride kalan bölümünde kendisine sonsuz başarılar dileriz."

MILANO DUYURDU

Fenerbahçe Beko'dan ayrıldığını açıklayan Luigi Datome, İtalyan ekibi Olimpia Milano'ya transfer oldu. Milano, Datome transferini sosyal medya üzerinden duyururken, sarı-lacivertli taraftarlar ise duyurunun altına transferden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    aferin ali koç... ne ayak varmış bee.. ne futbol ne basket ne voleybol bıraktın 1 senede...
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmedim desem yalan olur
    Cevapla
  • 3434 3 yıl önce Şikayet Et
    eleştirmişsin ancak sen böyle bir durumu hiç yaşamadın mı? klavye mücahidliği yapmayın
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    Üzülecek başka şeymi bulamadın!
    Cevapla