Fenerbahçe'nin Kenan Karaman planı

Orta sahadaki boşluğu Mert Hakan Yandaş'la dolduracak olan F.Bahçe, forvet hattı için de gurbetçi golcü Kenan Karaman'ı gündemine aldı.

Fenerbahçe'nin Kenan Karaman planı
Fenerbahçe'nin Kenan Karaman planı
GİRİŞ 28.06.2020 12:38 GÜNCELLEME 28.06.2020 12:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'ı yakın takibe aldı. Milli oyuncunun kulübü Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'da dün küme düştü. Kenan'ın sözleşmesinde takımının düşmesi halinde 2 milyon euro'ya çıkış maddesi bulunuyor. Sarı-lacivertli yönetim bu maddeden yararlanarak Karaman'ın renklerine bağlamak istiyor. Forvette görev yapan Kenan için önümüzdeki hafta girişimde bulunulması bekleniyor.

ZANKA DA DÜŞTÜ!

Öte yandan Bundesliga'nın son haftasında deplasmanda Union Berlin'e 3-0 yenilen Fortuna Düsseldorf, 2. Lig'e düştü. Alman ekibinde, Kenan Karaman'ın yanı sıra Fenerbahçe'den kiralanan Zanka ve Kaan Ayhan da forma giyiyordu. Zanka mücadeleye ilk 11'de başlarken 29 dakika sahada kalabildi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Üsküdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda Kaan Ayhan var. Onu alın bari...
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Küme düşen takımda ilk 11 e giremeyen yedekler 2 milyon euro artı adama da bi o kadar euro - tam Ali koç a göre - bu zeka seviyesi ile dedesinin milyarlarını yakında bitirir bu zavallı- cami önünde dilenmeye başlarsa şaşırmayın
    Cevapla
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    En iyi sezonu yılda 6 gol. Geri kalan sezonlar yılda 2-3 gol atmış.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi futbolcular da takımı neden küme düşüyor küme düşen takım futbolcusu alınır mı
    Cevapla
  • Afatsum 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklı var ise gelmesin Futbol hayatı biter
    Cevapla