Emre Belözoğlu'na patladı! "Futbolcu musun, yönetici misin?"

Max Kruse krizinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıkıyor. Alman futbolcunun kendisini uyaran Emre Belözoğlu'yla tartıştığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu'na patladı! "Futbolcu musun, yönetici misin?"
Emre Belözoğlu'na patladı! "Futbolcu musun, yönetici misin?"
GİRİŞ 19.06.2020 11:13 GÜNCELLEME 19.06.2020 11:14
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin gündemi akşam saatlerinde kulüpten yapılan açıklamayla değişti. Resmi internet sitesinden, Max Kruse'nin kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği bildirildi. Açıklamada, "Futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcumuz yoktur. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacaktır" denildi.

Özetle; alacakları nedeniyle kontratını fesheden Alman futbolcu konusunda Fenerbahçe, dava açacak. Oyuncu ise mevcut alacaklarına ek olarak kalan iki sezonluk kontratının karşılığı olan 5 milyon Euro'yu da almaya çalışacak. Kararı FIFA verecek.

ÜÇ AYLIK BORÇ VAR AMA…

Fenerbahçe'de takıma son ödeme şubat ayında yapıldı. Futbolculara mart, nisan ve mayıs ayı hak edişleri verilmedi. Söz konusu dönem, kulüplerin ödeme alamadığı pandemi arasına denk geliyor.

%15 İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ

Sözcü Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Kruse, yönetimin kendisine sunduğu ve özetle yüzde 15 indirimi hedef alan formülü benimsemedi. Alacaklarının tamamı için kulübe ihtarname çekti. İddiaya göre "Paramı almadan oynamam" dedi.

EMRE İLE TARTIŞMA YAŞADI

Disiplinsiz tavırları takım içinde sıkıntı yaratan Max Kruse, son olarak kaptan Emre Belözoğlu ile tartıştı. Alman orta saha oyuncusunun, kendisini ikaz eden Emre'ye, "Sen futbolcu musun, yönetici misin" karşılığını verdiği öne sürüldü. (Sözcü)

 

 

YORUMLAR 57
  • ON ŞAMPİYONLUK 3 yıl önce Şikayet Et
    47 Yaşındasın bir kaç şampiyonluk dediğin 1983, 1985, 1989, 1996, 2001, 2004, 2005, 2007, 2011, 2014 toplam 10 şampiyonluk görmüşsündür. Emre ve Volkan bu takımın iki güzide kaptanıdır, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Başkaları kötülese ne yazar...
    Cevapla
  • Derman 3 yıl önce Şikayet Et
    Max Kruse en dogrusunu söylemis emre oyunçu mu Hoça mi yönetiçi mi oyunçuluguna gelinçe sorgulanmasi o degil Yönetim dir yanlis transfer yanlis yönetim yanlis isler pesinde
    Cevapla
  • Dr.Bitir 3 yıl önce Şikayet Et
    Aga C harfini neden ç yaptın ki sinir oldum
    Cevapla
  • Oliver Queen 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm başarılar başkan koç sayesinde yok oldu Anadolu takımları küçük sayılıyor oysa hayali büyükler bir bir eriyor. Bu takımı başarısızlığa uğrattın başkan koç
    Cevapla
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre takıma çok büyük zarar veriyor. Ali Koç ise yönetmekten aciz. Ali Koç acilen istifa et artık.
    Cevapla
  • DoğruSöyleyen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam fb yi karıstırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle