Deniz Türüç: Sinirlerime hakim olamadım

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınmasına sinirlenen Deniz Türüç açıklama yaptı.

Deniz Türüç: Sinirlerime hakim olamadım
Deniz Türüç: Sinirlerime hakim olamadım
GİRİŞ 18.06.2020 10:00 GÜNCELLEME 18.06.2020 10:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli Deniz Türüç, Trabzonspor karşısında jeneriklik bir golle skoru 1-1'e getirerek takımının final için umutlanmasını sağladı. Ancak Deniz, 61. dakikada oyundan alınınca çok sinirlendi, tepkisini net bir şekilde gösterip soyunma odasına gitti.

Deniz Türüç, maçın ardından bu davranışları nedeniyle teknik ekip ve arkadaşlarından özür dileyerek, "Tepkim abartılıydı ama sinirlerime hakim olamadım" diye konuştu.

Oyundan çıkarken duruma isyan eden Deniz Türeç'e Volkan Demirel "Otur yerine" diyerek yanıt vermişti. Teknik direktör Tahir Karapınar ise karşılaşmanın ardından "Deniz Türüç'ü oyundan alarak hata yaptık" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 6
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik bir Fenerbahçe li olarak görüyoruz ki, Volkan ve Emre mahalle kabadayısı gibi davranıyor.. Bu kontrolsüz davranışlar büyük sıkıntılar yaşatır.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey Deniz kardeşim, siz bütün futbolcular olarak bir takımsınız. O hareketinle yerine giren arkadaşına saygısızlık yapmış oluyorsun. Ayıp ettin.Bir fotbolcu tek başına bir hiçtir. Bunu böyle bilesin. Yolun açık olur inşallah.
    Cevapla
  • dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    5 ayrı kafadan ses çıkarsa böyle olur. Emre ile volkanın derhal uzaklaştırılması gerekiyor. Bunlar teknik direktör olsa kulübede futbolcudan fazla kırmızı kart yerler.
    Cevapla
  • Osman Hasoğlan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum ancak çözüm uzaklaştırma olmamalı ancak bu arkadaşlar da kendilerine hakim olmalı. Yakışmıyor gerçekten biz böyle teknik heyet istemiyoruz.
    Cevapla
  • aybastı spor 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki oyundan alındın yoksa maçın kaderi değişebilirdi ayakta durabilen dişe diş mücadele eden bir tek sen vardın
    Cevapla
  • Retro 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyundan alarak hata yaptik diyen kimin teknik direktör oldugu belli olmayan 5 kisi tarafindan yönetilip 11 kisi tarafindan oynatilan,hey gidi Fener sen bu gunleridemi gorecektin bee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle