Kruse'den nargile skandalı! Yollar ayrılıyor

Fenerbahçe son zamanların tartışılan ismi Max Kruse Sarı- Lacivertli yönetimi adeta çileden çıkardı. Alman futbolcu ile yollar ayrılacak.

Kruse'den nargile skandalı! Yollar ayrılıyor
Kruse'den nargile skandalı! Yollar ayrılıyor
GİRİŞ 15.06.2020 16:19 GÜNCELLEME 15.06.2020 16:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 aydır takımdan ayrı olan ve bir türlü iyileşmeyen Alman oyuncu Max Kruse yaptıkları Sarı- Lacivertli yönetimi çileden çıkardı. Bardak taşınca da Fenerbahçe yönetimi Max Kruse ile yolları ayırma kararı aldı.

 

 

RİVA'DA YANGIN DEĞİL NARGİLE

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; İlk olay Riva kampında patlak verdi. Riva'da bir anda yangın alarmı çalmaya başladı. Alarmın sebebinin yangın değil, Alman futbolcunun nargilesinden çıkan duman olduğu ortaya çıktı.

 

 

FIFA'YA DA ŞİKAYET ETTİ

Aynı Kruse, tüm takımlar salgın nedeniyle maddi zorluk yaşarken parası zamanında yatmadığı için F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet etti. Bu durum Başkan Koç ve yönetimi adeta çileden çıkardı.

KRUSE'YE KAPI GÖSTERİLECEK

Kruse İle devam etmeme kararı alan Fenerbahçe, Alman futbolcuyu en uygun şartlarda satışını yapmayı hedefliyor. Max Kruse'nin ligin kalan bölümünde de forma giymeme ihtimali yüksek.

İNDİRİME DE YANAŞMIYORDU

Max Kruse bir süredir kendisine ülkesi Almanya'da takım arıyordu. Alman futbolcunun maaşında indirime de sıcak bakmadığı ifade ediliyordu. İndirime de yanaşmıyordu.

YORUMLAR 10
  • FB12 3 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin şunu Allah aşkına ya.
    Cevapla
  • 69 ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş geleli yatıyor neden söyle kokusmuslari getirip ligin ahengini ve kulüplerin paralarını çarçur ediyorlar anlamış değilim bu konularla ilgili daha radikal kararlar alınmalı.
    Cevapla
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    olay uydurmadir kesinde...sahsen alman takimlarindan birine iyi fiyata satarsa karli cikar fb
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    milletin parasını ödeyeceksiniz iki kere iki dört
    Cevapla
  • Sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Yollayın gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle