Tahir Karapınar'dan takıma: 'Kimsenin beklentisi olmasa da...'

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar takımın başına getirdiği hoca Tahir Karapınar, kalan 8 maç için işi sıkı tutmaya başladı ve takımla bir konuşma gerçekleştirdi.

Tahir Karapınar'dan takıma: 'Kimsenin beklentisi olmasa da...'
Tahir Karapınar'dan takıma: 'Kimsenin beklentisi olmasa da...'
GİRİŞ 11.06.2020 16:47 GÜNCELLEME 11.06.2020 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin artık sembol isimlerinden kabul eden Mehmet Aurelio; A ve B lisansı sayesinde yedek kulübesinde olacak. Volkan Demirel eksik lisansları nedeniyle tribünden takip edecek. Sezon sonu futbolu bırakacak kaptan Emre Belözoğlu saha içerisinde takımı yönetecek. Zeki Murat Göle de kulübede hazır bulunacak.

 

 

"SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA"

Takımın başında daha dün ikinci idmanına çıkan 53 yaşındaki teknik adamın çalışma öncesi kısa bir toplantı ile isteklerini oyunculara ilettiği belirtildi. "Şu an kimsenin bu takımdan bir beklentisi olmasa da taşıdığımız arma nedeniyle sorumluluğumuz fazla" diyerek söze başlayan Karapınar, "Göreve 8 maç için gelmiş olsam da üzerimde ağır bir sorumluluğum var. Bu sizin için de geçerli ve kalan süreyi birlikte omuz omuza geçirelim" dedi.

 

 

"BAHANELERİN ARDINA SIĞINMAYIN"

Ayrıca "Kolaya kaçmayın, çok çalışın, kendinize iyi bakıp kitap okuyun bahanelerin ardına sığınmayın. Ne kadar oynadığı değil, sahada ne yaptığın önemlidir. Elinizden geleni yapın" tavsiyelerinde bulunan Karapınar'ın antrenman bitiminde ise genç oyuncularla yakından ilgilendiği belirtildi.

GENÇLER İÇİN RAPOR VERECEK

Öte yandan asıl görevi alt yapı koordinatörlüğü olan sarı-lacivertli çalıştırıcının sezon sonunda A takımda kalacak ve yükselecek genç oyuncular hakkında yönetime rapor sunacağı ifade edildi.

'KÖPRÜ OLACAK'

Yönetici Selahattin Baki, Tahir Karapınar'la ilgili, "Önümüzdeki sezondan itibaren A Takım ile altyapı arasında önemli bir görev üstlenecek. Arada köprü görevi görecek" dedi. Baki ayrıca "Camia teknik direktör beklentisinde. Sezon sonunda açıklamayı yapacağız" diye konuştu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuşma kendi kendine muhabirin hayali konuşması olabilir
    Cevapla