Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör kararı!

Fenerbahçeli taraftarların tepki göstermesine rağmen Sarı-lacivertli yönetimin ligi mevcut teknik ekiple bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör kararı!
Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör kararı!
GİRİŞ 01.06.2020 15:23 GÜNCELLEME 01.06.2020 15:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli futbolseverler, sosyal medyadan #HocaNeredeAliBaşkan başlığı altında Koç ve yönetimi hedef aldı. Atılan mesajların arasında "İmzala sözleşmeni, burası Norveç değil", "Lig başlıyor, koca Fenerbahçe'nin hala hocası yok, planlaması yok, neyi bekliyorsun başkan?", "Yönetimimizi içinde bulundukları gafletten bir an önce uyanmaya davet ediyoruz" şeklinde sert eleştiriler yer aldı.

 

 

PANİK DURUMU OLUŞMADI

Bazı taraftar hesapları da kampanyaya destek verdi. Uzun bir süredir hoca konusundaki çalışmalarını sürdüren, Erol Bulut ve Bjelica ile adayları ikiye indiren Fenerbahçe'de tüm bu baskılara rağmen panik durumu oluşmadı. Sosyal medyadan gelen mesajlara karşılık Başkan Ali Koç'un "Kim ne dersin desin acele etmeyeceğiz" yorumunu yaptığı kaydedildi.

 

 

EN GÜÇLÜ ADAY EROL BULUT

Fenerbahçe yönetiminin, atılan adımlarda çok hızlı kararlar verilmesinden doğan zararların önüne geçmek adına böyle bir yol izlediği, çok yüksek ihtimalle kalan 8 maça mevcut teknip ekiple devam edilip yeni hocanın yeni sezon öncesinde açıklanacağı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe Başkanı'nın bütün özelliklerini saymasına rağmen ismini vermediği Erol Bulut en güçlü aday.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 14
  • Ali İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimden de bir cacık olmaz.. Aziz Yıldırım' ı ve yönettiği takımı arar olduk.
    Cevapla
  • GS BJK FB TS MBFK 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım döneminde bu tarz olaylar çok gerçekleşmiyordu fenerbahçeliler burnunun dikine gidip bu adama oy verdiler.hani çok zengindi,para her zaman işe yaramaz...
    Cevapla
  • Yaşar alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör adayım zico yardımcısı Hüseyin Eroğlu
    Cevapla
  • Yaşar alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    5 sene fenerbahceden ümidi kesmeniz gerekiyo Ali Koç iyi bir taraftar ve yönetim içersinde yer alan birisi olabilir başkan olmak bazı kriterler gerektirir bence Sadettin Saral bu işin üstesinden gelecek bir insan alt yapıya yonelmemiz gerekli dedimya 5 sene
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    teknik direktör ligimizi tanıyan erol bulut yada abdullah avcı olmalı kesinlikle.Ali koç bi işe yaramadı. bu senede boşa gitti.
    Cevapla
  • Pala. Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı başarılı olamaz. En. İyisi Erol bulut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle