Valbuena: Fenerbahçe'de bana haksızlık yapıldı!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli takımda forma giydiği dönemde oynatılmayarak haksızlığa uğradığını söyledi.

Valbuena: Fenerbahçe'de bana haksızlık yapıldı!
Valbuena: Fenerbahçe'de bana haksızlık yapıldı!
GİRİŞ 29.05.2020 21:00 GÜNCELLEME 29.05.2020 21:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den Olympiakos'a transfer olan Mathieu Valbuena, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

 

 

"LİGİMİZ 7 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR"

"Yunanistan'da herkes gibi karantina sürecini yaşadık ama 2 haftadır karantina yavaş yavaş sona ermeye başladı. Normal planlamaya göre ligimiz 7 haziran tarihinde başlayacak."

 

 

"FENERBAHÇE BENİ ÇOK MUTLU ETMİŞTİ"

"Fenerbahçe dediğiniz zaman aklıma gelen ilk şey, transfer olduğumda bana yaptıkları karşılama. Her kulüpte yaptığım gibi, 'Bu kulüp için de her şeyimi vereceğim.' demiştim. Fenerbahçe taraftarının bana gösterdiği büyük sevgi beni çok mutlu etmişti."

"FENERBAHÇE'DE BANA HAKSIZLIK YAPILDI"

"Fenerbahçe taraftarında her zaman sevgi gördüm, sahada olayım-olmayayım, oynayayım-oynamayayım ki bence oynamadığım durumlar normal değildi. Oynamadığım dönemlerde kesinlikle bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum."

"HER ŞEYİMİ VERDİM"

"İlk yılın sonunu buraya katabiliriz. İkinci yılda da oynamadığım dönemler oldu. Oynamadığımda bile hiçbir zaman herhangi kapris yapmadım. Sahaya girdiğimde taraftarlar için her şeyimi verdim."

"BANA KALPTEN DOKUNDULAR"

"Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdim ve oradan başımdan dik ayrıldım. Fenerbahçe taraftarının bana gösterdiği aşk ve sevgi bana gerçekten kalpten dokundu."

"HER ZAMAN SİZİ İTERLER"

"Fenerbahçe'de çok fazla sayıda büyük oyuncu oynadı. Öyle isimlere alışık taraftarlardan bu denli sevgi görebilmek gerçekten dokunaklı. Fenerbahçe için sahada her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarları sizi her zaman iten ve daha fazlasını isteyen taraftarlar. Beni neyin beklediğini de biliyorum çünkü öncesinde Marsilya'da forma giydim."

"FENERBAHÇE ÇOK İYİ BİR ÖRNEK"

"Kulüp kariyerimde herhangi bir takıma transfer olurken kararlarımı sportif öncelikli vermeye çalıştım. Önceliğimi, taraftarların coşkulu olduğu büyük kulüplere verdim. Fenerbahçe de bana göre bunun için çok iyi bir örnek."

"MAALESEF KUPA KAZANAMADIK"

"Fenerbahçe'nin maçlarını takip ediyorum. Fenerbahçe'de şampiyon olamamaktan dolayı hala üzüntü duyuyorum. İstanbul'da kupa kazanmanın coşkusunu, taraftarlarımızı görmek isterdim ama maalesef olmadı."

YORUMLAR 5
  • FB12 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bıraktıktan sonrada hep Fenerbahçe paylaşımları yapar belki Fenerbahçe yine bana ekmek verir diye çünkü Avrupa ülkelerinde ki kulüpler yüzlerine bakmayınca birden Türkiye’ye çeviriyorlar rotayı
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    FB para diye halkdan dileniyor para ne gezer
    Cevapla
  • 123 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam takımdaki tek iyilerdendi niye gönderdiniz
    Cevapla
  • Pehhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu her ikili mücadelede kendini yere attın.
    Cevapla
  • osman ııı 3 yıl önce Şikayet Et
    boy 150 kardeş napsın
    Cevapla