Fenerbahçe'ye TFF 3. Lig'den bir isim daha!

Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi Belediye Derince Spor Kulübü'nde forma giyen Yiğitali Bayrak ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'ye TFF 3. Lig'den bir isim daha!
Fenerbahçe'ye TFF 3. Lig'den bir isim daha!
GİRİŞ 24.05.2020 12:29 GÜNCELLEME 24.05.2020 12:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Süper Lig'in kalan sezonu için hazırlanırken öte yandan yeni sezonun planlaması şimdiden yapılmaya başlandı. Yeni sezon için transfer görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli takımın gündemine sürpriz bir isim geldi.

 

 

Hem ekonomik sıkıntılarla hem de koronavirüs salgının getirdiği sorunlarla uğraşan Fenerbahçe transferde maliyeti düşük isimlere yöneldi. Başkan Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada transferde yerli futbolculara yöneldiklerinin sinyalini vermişti.

Bunun ardından Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi Gölcük'ten 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile anlaşmaya varmıştı. Yeni transfer yine TFF 3. Lig'inden olacak... Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi Belediye Derince Spor Kulübü'nde forma giyen Yiğitali Bayrak ile ilgileniyor.

 

 

YİĞİTALİ BAYRAK KİMDİR?

23 yaşındaki futbolcu 10 numara mevkinde oynuyor. Yiğitali Bayrak için Denizli, Konyaspor, Kasımpaşa ve Altınordu takımları da devreye girdi. 10 numaralı futbolcu bu sezon 27 maçta forma giyerken 7 gol 6 asist yaptı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • entelabi 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun super ha iste boyle burakin yabanci sevgisini genc turk alin
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    23 yaşında 3 lig te oynuyor Fenerbahçe bu futbolcuyu transfer etmeyi düşünüyor vay babam vay gelecek sene 2. Lig deyiz
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu sezon çok iyi Transfer politikası güdüyor. Tecrübelilerin aralarına serpiştirilen bu gençler ile Emre Belezoğlu da yakın ilgilenirse başarırlar. Gençlere güvenmek ve sorumluluk vermek gerek.
    Cevapla
  • Adaptasyon önemli 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi profesyonel bir takım in getirdiği disiplin ve sosyal hayatı da kaldırabilmek çok önemli ve gelir seviyesi yükseldikçe kazandikalri para ile ya hayata tutunacaktır yada kaybolup girecektir. Baktığın zaman 20 yaş üstünde bu isimler değil fb alanya malatya konya rize ts ye bile gitse o değişimi kabullenmek önemli olan
    Cevapla