Isla ayrılacağını açıkladı! 'Bize kimse para ödemedi'

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mauricio Isla, ülkesinde açıklamalarda bulundu ve takımdan ayrılacağını söyledi.

Isla ayrılacağını açıkladı! 'Bize kimse para ödemedi'
Isla ayrılacağını açıkladı! 'Bize kimse para ödemedi'
GİRİŞ 17.05.2020 00:08 GÜNCELLEME 17.05.2020 00:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Şilili sağ bek Mauricio Isla, geçen günlerdeki "veda" açıklamasının ardından ülkesinde bir televizyonda canlı yayına katıldı ve sarı-lacivertlilerden maaş alamadığını söyledi.

 

 

İşte Mauricio Isla'nın sözleri...

"LİG SONUNA KADAR BURADAYIM"

 

 

Sezon sonuna kadar sözleşmem var, lig 20 Mart'ta sona erdi ancak koronavirüs salgını nedeniyle ligin ne zaman biteceği belli değil. Şu anda beklemedeyim, lig sonuna kadar buradayım.

"KİMSE PARA ÖDEMEDİ"

Kulüpte hiçbir yetkili, şu ana kadar bizimle para konuşmadı, bu yüzden para ödeyecekler mi, ödemeyecekler mi bilmiyoruz. Hiçbir şey bilmiyoruz. Başkan da konuşmadı, kaptan da konuşmadı. Bekleyip, yüzde 30 mu ödeyecekler, yüzde 50 mi ödeyecekler, ne yapacaklar göreceğiz. Bekliyoruz.

"ÜLKEMDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Çocukluğumdan bu yana Universidad Catolica taraftarıyım, en büyük idolüm de Marcelo Salas. Şili Ligi'nde hiç maça da çıkmadım, ülkemde oynamak istiyorum. Bir kulüp beni isterse, ülkeme geri dönmeye sıcak bakıyorum. Isla, geçtiğimiz gün verdiği röportajda ise şu sözleri kullanmıştı;

"GÜNEY AMERİKA GÜZEL OLUR"

Yeni adresimi şöyle belirleyeceğim, beni sevdiğini hissettiğim, bana en iyi projeyi sunan takıma gideceğim. Güney Amerika'da oynamak gerçekten güzel olur, bunu düşünüyorum.

HEDEFİ, BOCA JUNIORS

Boca Juniors'a gitmek isterim, Güney Amerika'nın en iyi 5 takımından biri. Aralık ayında Juan Roman Riquelme beni aradı ve konuştuk ancak sonrasında hiçbir görüşmemiz olmadı.

"TÜRKİYE'DE ENDİŞEM YOK"

Türkiye'de koronavirüs önlemleri ve genel durum diğer ülkelere göre daha iyi, benim bir endişem yok. Eğer sürekli endişelenirsen, nasıl mutlu olabilirsin ki!

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 11
  • Şimal 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin hocası takım teknik direktörleri oldu, kavga anarşi terör fuhuş kumar rüşvet zina gürültü kin ölüm rezillik var.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman bi git ortaların bizi hasta etti
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    İsla, dirar, kuruze, rotruges siz fenere ne verdiniz defolun gidin
    Cevapla
  • Harun 23 3 yıl önce Şikayet Et
    Git ne olursun. Hatta sezon sonunu beklemeden hemen. Paranida versinler. Orta açmayı bilmeyen adam . On topundan 9 u yanlış adres
    Cevapla
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    defol git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle