Bjelica'nın Fenerbahçe'den istediği maaş!

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında olan Nenad Bjelica'da 1.5 milyon Euro'luk fark bulunduğu bildirildi.

Bjelica'nın Fenerbahçe'den istediği maaş!
Bjelica'nın Fenerbahçe'den istediği maaş!
GİRİŞ 15.05.2020 10:31 GÜNCELLEME 15.05.2020 10:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. En güçlü adaylardan biri de Nenad Bjelica idi. Kısa süre önce Dinamo Zagreb ile yollarını ayıran Hırvat teknik adam ile yapılan görüşmeler olumlu devam ederken mali konular çıktı. Başlangıçta Bjelica için para ikinci plandaydı. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı çalıştırmanın kariyeri için önemli olduğunu ifade ediyordu. Ancak gelinen noktada Hırvat çalıştırıcının istediği ücret ile yönetimin önerdiği ücret arasında ciddi bir fark bulunuyor.

Bjelica'nın sarı-lacivertlilerden ilk olarak 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Fenerbahçe ise 1.5 milyon euroya çıkabileceklerini iletti.

Ayrıca Başkan Ali Koç'un ilk etapta görev süresi sonuna kadar anlaşma imzalamak istemesinden farklı olarak Hırvat çalıştırıcı daha uzun süreli bir anlaşma talep ediyor. Başkan Koç bir yıllık anlaşma önerirken Bjelica'nın en az iki yıllık bir sözleşme istediği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • FB li 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ali Koç bu kadar paralar kaçırma yerli teknik direktör al. Yılmaz Vural ı yada Erol Bulut hocayı getir.
    Cevapla
  • Mehmet Öç 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural'ı ben de önerdim. Bir insan çok istediği bir işte mutlaka başarılı olur. Bu sözüm kısa vade için. Uzun dönemde ne yazık ki insanımız şımarıyor. Lütfen milyon avroları boşa harcamayın. Saygılar.
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu yabancı sevdalığını özünüze dönün yazıktır günahtır milli sermayeyi ülke dışına harcıyorsunuz
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ulan bir yasa ile bu para çıkışları önlensin, vergi mi artırılacak ne yapılacaksa bir an önce futbol kara deliği kapatılmalı. Milyonlarca euro ya yüzlerde fabrika açılır yeter artık.
    Cevapla