Frey: Fenerbahçe'den kimse beni aramadı

Fenerbahçe'den kiralık olarak Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de oynayan Michael Frey, Michael Frey geleceği, futbol dünyası ve gündem üzerine açıklamalarda bulundu.

Frey: Fenerbahçe'den kimse beni aramadı
Frey: Fenerbahçe'den kimse beni aramadı
GİRİŞ 13.05.2020 21:29 GÜNCELLEME 13.05.2020 21:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den kiralık olarak Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de oynayan Michael Frey, gelecek sezon tekrar Fenerbahçe'de oynayıp oynamayacağını bilmediğini ve kendisiyle kimsenin temasa geçmediğini söyledi.

 

 

"BENİ KİMSE ARAMADI"

"Fenerbahçe'den kimse şu ana kadar benimle temasa geçmedi. Şu anda Nürnberg'e odaklanmış durumdayım. Burada mutluyum ve ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyorum.

 

 

FENERBAHÇE'YE DÖNECEK Mİ?

Geleceğimle ilgili sakinim, bir endişem yok. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum her gün, evde çalışmalarımı yapıyorum. Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceğimi, Nürnberg'de kalıp kalmayacağımı düşünmüyorum şu anda.

"FUTBOLDAN GÜZELİ YOK"

"Ligin tekrar başlıyor olmasından gerçekten mutluyum. Dünyada futbol oynamaktan daha güzel bir şey yok. Sahaya çıkıp tekrar kendimi göstermek için can atıyorum"

"FUTBOL OYNAMAK İÇİN DOĞDUM"

Futbol dünyasında büyük değişiklikler olacaktır. Ancak sahadaki oyun aynı kalacak. Ben futbol oynamak için doğdum, küçük bir çocukken bunu fark ettim. Futbolun dışında yaşananlar da önemli ancak benim bu oyuna olan sevgimi hiçbir şey etkileyemez.

UZAKLIKLARA ALIŞTIM

Kız arkadaşımdan uzağım ama bana her gün güç veriyor. İsviçre'deki ailemle sürekli görüşüyorum, kardeşimle iletişimdeyim. 3 yıldır zaten yurt dışında oynuyorum, uzaklıklara alışmış durumdayım."

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına geri dönme . seni istemiyoruz
    Cevapla
  • sultangazili 3 yıl önce Şikayet Et
    desene bu kadar paraya 3 değil 30 sene bile yurtdışında kalırım. kakaladılar bunu fenere bu parayı kim verir buna
    Cevapla