Kruse: Almanya'da oynamanın hayalini kuruyorum

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, "Almanya benim evim ve tekrar Almanya'da oynamanın hayalini kuruyorum." dedi.

Kruse: Almanya'da oynamanın hayalini kuruyorum
Kruse: Almanya'da oynamanın hayalini kuruyorum
GİRİŞ 12.05.2020 17:09 GÜNCELLEME 12.05.2020 17:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, Alman basınına açıklamalarda bulundu ve transferle ilgili konuşurken, Almanya'da tekrar oynama hayalinin olduğunu belirtti. Kruse'nin sözleri şu şekilde;

Şu anda rekabet anlamında dezavantajlar oluşacak, bundan kaçmak imkansız. Bazı takımlar için önlemler adil değil. Böyle başlayıp başlamayacağına karar vermek zorundasın.

Sezonun ne zaman biteceği biliniyor gibi ama yeni sezon ne zaman başlayacak. Tatil yapabilecek miyiz? Çünkü gelecek sezon Avrupa Şampiyonası olacak. Önceden belirlenen çok şey var ancak tam olarak nasıl gerçekleşeceğini kimse bilmiyor.

"ALMANYA'DA OYNAMANIN HAYALİNİ KURUYORUM"

Yeni tecrübelere açık olduğumu düşünsem de, içimde bir ev özlemi olduğunu, bir parçanın eksik olduğunu hissettim. Almanya benim evim ve tekrar Almanya'da oynamanın hayalini kuruyorum.

"GELECEK YIL DA BURADA GİBİYİM"

Koronavirüs salgını sonrasında ekonomi nasıl olacak, maaşlar nasıl ödenecek, para nasıl hareket edecek, kulüpler oyuncuları göndermeye mi çalışacak ya da daha fazla transfer mi yapmak isteyecek, bilmiyorum. Şu anda tek bildiğim, gelecek yıl da burada gibi gözüküyorum.

Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt ile aramda iyi bir ilişki var, hiç kopmadı. Önümüzdeki birkaç yılda da bunun değişeceğini sanmıyorum. Başka oyuncuların antrenörlerle olan ilişkisinden daha yakın bir ilişkimiz var.

"KULÜP, KATI BİR KURAL KOYDU"

İstanbul'dan kesinlikle ayrılmayacağımız konusunda kulüpten katı bir kural vardı. Almanya'ya gidebilirdim ama Türkiye uçuşları kapattı. Şu anda burada kalarak, içinde bulunduğumuz durumda en iyisini yapmaya çalışacağız.

Herkes bu içinde bulunduğumuz durumda elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben de üzerime düşeni yapıyorum. Kriz durumlarında herkes, ihtiyacı olanlara yardımcı olmalı. Biz de rol model olması gereken oyuncularız, ben de üzerime düşeni yapıyorum.

"SIRADIŞI ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ"

Benim idmanlarımı kontrollü bir şekilde ve tedavi olarak sürdürmem gerekiyor. Normalde idmana 1, 1.5 saatte gitmemiz gerekiyor. Şu anda 20 dakikada tesise gidebiliyorum. Biz fizik tedavici ile birlikte çalışmam gerekiyor ancak henüz bu gerçekleşmedi. Sıradışı zamanlardan geçiyoruz, herkese zaman tanımak lazım. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • Kanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Anca gidersin. Ne yaptin fener icinde öyle diyorsun. Bu takim Iyi yönetilse senin gibi bos kaleye gol atamayan adamlarin ne isi var fenerde. Hepiniz gidin.
    Cevapla
  • FenerbahçeLEE 3 yıl önce Şikayet Et
    hemen bu arkadaşın hayalini gerçekleştirin bence kimin ne hayali varsa gerçekleştirin fursat bu fırsat mesela islanında şiliye dönme hayali var
    Cevapla