Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım isyanı

Fenerbahçe yönetiminin sözleşme uzatmayı düşündüğü 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı taraftarların bir bölümü takımda istemiyor.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım isyanı
Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım isyanı
GİRİŞ 12.05.2020 10:05 GÜNCELLEME 12.05.2020 19:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetiminin sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile nikah tazelemeyi düşünmesi taraftarların büyük bir kısmını isyan ettirdi.

Bu sezon sakatlığı sebebiyle birçok maçı kaçıran 30 yaşındaki sol bek ile yola devam edilmesinin hatalı olduğunu düşünen taraftarlar, Twitter'da açtıkları "Hasan Ali'yi istemiyoruz" şeklindeki etikete binlerce mesaj attı.

Hasan Ali için, "Hücuma katkısı yetersiz. Sürekli sakatlanıyor ve takımı yalnız bırakıyor", "Yıllardır takımda ama kendisini bir türlü geliştiremedi. 1.8 milyon euro kazanıyor ve aldığı paranın karşılığını vermiyor", "Hasan Ali'den vazgeçip geleceğe yatırım şart. Altyapıdan oyuncu çıkarmak daha mantıklı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir grup taraftar ise milli futbolcunun alternatif sol bek olarak tutulmasının doğru olacağı yönünde görüş bildirdi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu ama Büyük takım oyuncusu değil
    Cevapla
  • adam değilsiniz 3 yıl önce Şikayet Et
    taraftarın aklına uydunuz ersunu getirdiniz kovdunuz taraftar çok şımarık ve NANKÖR geçen sene beşiktaşa attığında helal olsun adamsın diyende bizdik evet yetersiz ama bunu yüzüne vurmamak gerekiyor!!!
    Cevapla