Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye müjde! 'Kralı geliyor'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 'Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor' diyerek Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye müjde! 'Kralı geliyor'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye müjde! 'Kralı geliyor'
GİRİŞ 09.05.2020 10:32 GÜNCELLEME 09.05.2020 10:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesini verdi. Canlı yayında konuşan Ilıcalı, "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor" ifadesini kullandı.

'KRAL' CANER ERKİN Mİ?

Fenerbahçe'de sol bek transferi için ilk adaylardan biri olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan eski oyuncusu Caner Erkin bulunuyor.

İtalyan basını ise Inter'de forma şansı bulmakta zorlanan Kwadwo Asamoah'ın Fenerbahçe yolunda olduğunu iddia ediyor.

TARAFTAR MARCELO'YU 'TREND TOPİC' YAPTI

Fakat Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından büyük bir sürpriz yaşandı ve Fenerbahçe taraftarları 31 binin üzerinde etkileşim gerçekleştirerek, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Marcelo'yu "trend topic" yaptı.

Bir kısım Fenerbahçe taraftarı Marcelo transferinin hayal olduğunu, bir kısmı ise Fenerbahçe'ye gelebileceğini belirtti.

YORUMLAR 35
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    cep delik cep delik. daha gecen sene taraftardan yardim dileniyorlardi..bu saatten sonra ancak ununu elemis elegini asmis olanlar gelir. oda caner erkin.
    Cevapla
  • ordulu 3 yıl önce Şikayet Et
    acun ılıcalı bey öyle lafı konuşupta kenarı cekilmek yok bu büyük millet sorar yıllardır sana her takım taraftarı mesaj sms attı öncelikle dört büyük takımada birer transfer yapacaksın hangi takımı tutarsan tut kimseyi ilgilendirmez ama trabzon spor galatasaray beşik taş ada transfer yapcaksın bu büyük millet i küstürme ya resmi olarak yönetici olmak lazım veya dört büyük takımada birer futbolcu alman lazım
    Cevapla
  • GFB 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş adam sizi zorluyor mu sms attın diye sen ne ayaksın
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    futbol bitti artık acun efendi messi gelse yok artık üretimden ekmekten başkası yalan artık zor seyredilir futbol...............cuvalla para yok artıkkkkkkk
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Suan bosta oldugu icin 30 yasindaki Carlos guiteres anlasmis iyi bir futbolcu is yapar bence
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    buyuk baskan goç ali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle