Stjepan Tomas: Bjelica ile 2 kez konuştum!

Teknik direktör yapan Stjepan Tomas, canlı yayında Fenerbahçe'nin gündemindeki Nenad Bjelica için açıklamalarda bulundu.

Stjepan Tomas: Bjelica ile 2 kez konuştum!
Stjepan Tomas: Bjelica ile 2 kez konuştum!
GİRİŞ 06.05.2020 22:58 GÜNCELLEME 06.05.2020 22:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Antalyaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Stjepan Tomas, beIN Sports canlı yayınına bağlandı ve Fenerbahçe'nin gündemindeki Nenad Bjelica ile görüştüğünü söyledi.

Bjelica'ya Fenerbahçe'deki baskıyı anlattığını kaydeden Hırvat hoca, "Dinamo Zagreb ve Fenerbahçe teknik direktörü olmak çok farklı. Nenad Bjelica ile 2 kez konuştum, ona Fenerbahçe'ye giderse çok baskı altında olacağını söyledim" ifadelerini kullandı.

"12 HAZİRAN'DA LİG BAŞLAYACAK"

Hırvatistan'daki durumu anlatan Tomas, "Hırvatistan iyi durumda şu an. 15 Mart'ta buraya geldim. Şu an burada hasta ve ölüm sayısı çok az. Bugün federasyon karar aldı, 30 Mayıs'ta kupa, 12 Haziran'da lig başlayacak" dedi.

Evde oturduğunu da vurgulayan Tomas, "Şu an tatil yapıyorum, maçları izliyorum. Antalya'dan ayrıldıktan sonra bir süre İtalya'da kaldım, Atalanta'yı takip ettim. Şimdi evde oturuyoruz, çocuklarla vakit geçiriyoruz, eski maçları takip ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • mık 3 yıl önce Şikayet Et
    sende elinden geleni yapıyorsun gördüğüme göre gelmemesi için fenerin zamanında seninlen sözleşme uzatmaması ve ayrılman olabilirmi acaba
    Cevapla
  • K.osmanoglu.van 3 yıl önce Şikayet Et
    ya kardesim bir an önce gelsin 14 gün karantinada kalsa ne olur takımı burdan takip etsin geç kalıyoruz baskanim
    Cevapla