Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık!

Kötü geçen sezonun ardından gelecek yılın kadro planlamasını yapmaya başlayan Fenerbahçe'de hiçte hesapta olmayan bir ayrılık gözüktü.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık!
Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık!
GİRİŞ 25.04.2020 21:52 GÜNCELLEME 26.04.2020 11:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye 2017 yılında İtalya'nın Cagliari takımından transfer olan Mauricio Isla sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin ardından Türkiye'den ayrılma kararı aldı.

Sarı-lacivertli yönetimin 1+1 yıllık teklifini geri çeviren 31 yaşındaki futbolcunun, Güney Amerika'dan köklü bir kulüple söz kestiği, Avrupa'daki kariyerini noktalamak istediği öğrenildi.

Isla'yı en azından bir sezon daha kulüpte tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin futbolcunun menajeriyle görüşmeleri devam ettirdiği ancak Şilili futbolcunun kararlı olduğu belirtildi.

 

 

YORUMLAR 22
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimler geldi kimler geçti Fenerbahçe’den İsla gitmiş çok mu ? Bu takımda Alex’ler, Okocha’lar, Tuncay’lar, Anelka’lar, Aurelio’lar, Appiah’lar, Lugano’lar vardı
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin ne faydası var ? Açtığı ortaların, pasların hiçbiri adresini bulmuyor. Gökhan’dan sonra bir tane adam akıllı sağ bek bulamadı Fenerbahçe.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki messi. Alt yapıda bundan daha iyileri var.
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi de bu herifi tutmaya çalışanlar bu klubu yönetiyor akıl alır şey değil.. ters kademe almaz adam kaçırır ofansif katkısı boş koşulardan ibaret.. murat sağlam bu kadar şans bulsaydı bundan çok daha iyi hale gelirdi.. hem türk hem genç hem ucuz .. uzun vadede bonservis kazandırabilecek bir oyuncu ayrıca..
    Cevapla
  • Ali Hakyemezptpgp 3 yıl önce Şikayet Et
    takım nasıl kurulur Trabzonspor'dan örnek alın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle