Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak iki istifa kararı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sürpriz bir kararla hem 1907 Derneği'nden hem de Fenerbahçe Üniversitesi mütevelli heyetinden istifa etti.

Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak iki istifa kararı!
Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak iki istifa kararı!
GİRİŞ 21.04.2020 15:21 GÜNCELLEME 21.04.2020 15:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de tam 20 yıl başkanlık yaparak kulüp tarihine geçen Aziz Yıldırım, başkanlık döneminin ardından inzivaya çekilerek sessizliğe bürünmüştü. Son olarak 2 Kasım'daki doğum günü organizasyonunda Fenerbahçe'ye dair bir hareket içerisinde olmayacağını, geri dönmek gibi bir isteğinin ve planlamasının olmadığını açıklayan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda dikkat çekici kararlara imza attı. 

 

 

1907 DERNEĞİ'NDE İSTİFA

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Aziz Yıldırım’ın, ilk olarak Fenerbahçe'nin en önde gelen taraftar dernekleri arasında yer alan, kendisinin de kurucu üyeleri arasında yer aldığı 1907 Derneği'nden istifa ettiği öğrenildi. Yıldırım’ın, istifa dilekçesini 1907 Derneği yönetim kuruluna ilettiği, bu vesileyle dernekle olan bağlarını kopardığı belirtildi.

 

 

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ'NDEN DE AYRILDI

Aziz Yıldırım'ın bir diğer çarpıcı hamlesi ise kendisin en önemli projelerinden biri olarak temellerini attığı Fenerbahçe Üniversitesi'nin mütevelli heyetinden ayrılması oldu. Yıldırım'ın bu kararı mevcut başkan Ali Koç'un da yer aldığı mütevelli heyetinden ayrılmasıyla birlikte aldığı öğrenildi.

DİĞER YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE İSTİFA ETTİ

Aziz Yıldırım'ın yanı sıra mütevelli heyetinde yer alan, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım dönemindeki yönetim kurulu üyelerinin de istifalarını verdiği, böylece üniversite mütevellit heyetinde, üniversite kurucularından hiç kimsenin kalmadığı kaydedildi.

YORUMLAR 12
  • 49 MUŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    En güzelini yapmış, aziz akıllı insandır.
    Cevapla
  • Özgür 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne zaman. Alici azizci olmayı bırakıp. Fener bahçeli olmayı başaracaksınız acaba??? Düşün şu takımın yakasından.. Gidin siyaset yapın.. Karşılıksız. Amasız .. sevenlere bırakın şu kulubüüü..
    Cevapla
  • keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    AZİZ BAŞKAN her yönüyle haklıdır başkan 20 yılda yapmadığı tesis kalmadı ama karşısında aynı CHP zihniyetinde ali koç porijeci birisi geldi koç başkan FB şapiyon gördükki takim iki yildir küme düşmemeye oynuyor jet gibi basketbol takımını bile ne hale getirdi sayin başkanımiz aziz baskan haklı bende olsam cekilirim geziciyle yola devam etsinler bu adam bu takımın başında olduğu süre FB cem yok olacak üzgünüm
    Cevapla
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzına sağlık kardeş doğruları söylemişsin bana göre.
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Gündem olurmu olmazmı bilmiyorum ama birdaha Senin gibisini göremez Sen kalbinle beyninle bağlıydın şimdikiler ne niyetle olduğu belli değil zaten efsane olarak kalıcak sın vesselam
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanın değerini bilinmedi ahı tuttu ali koç başkan fenerbahçe şampiyon küme düşmeye oynayacak yakın zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle