Ali Koç'un transfer gözdesi! Süper Lig'den...

Fenerbahçe'de geçen sezon yüksek maliyeti nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için bizzat Başkan Ali Koç devreye girip Başakşehir'in kapısını çalacak

Ali Koç'un transfer gözdesi! Süper Lig'den...
Ali Koç'un transfer gözdesi! Süper Lig'den...
GİRİŞ 18.04.2020 11:08 GÜNCELLEME 18.04.2020 11:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda kanat bölgesine transfer yapmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Edin Visca aşkı yeniden alevlendi. Geçen sezon sarı-lacivertli yönetim, 30 yaşındaki Boşnak yıldız için şartları zorlamış ama Başakşehir'in yüksek bedel istemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

 

 

Başkan Ali Koç, takımda görmeyi çok istediği Visca için bizzat devreye girip Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşüp teklifini sunacak.

FORMUNUN ZİRVESİNDE

 

 

Visca'nın da Fenerbahçe'ye gitmek istemesi ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalması, transferde belirleyici rol oynayacak.

Sarı-lacivertli yönetim, oyuncu satarak Visca için kaynak yaratmayı hedefliyor. 2011'den beri İstanbul temsilcisinde başarıyla forma giyen 30 yaşındaki Boşnak kanat oyuncusu, bu sezon turuncu-lacivertlilerde 39 maçta 14 gol-13 asist üretmişti.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 6
  • Şükrü Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Her gün kaç tane transfer yapıyor Fenerbahçe. Bugün bakıyorum Visca yarın Caner dün ise yurt dışından yedi transfer yapılmıştı. Bu haberler nereden çıkıyor. Birde yorumlara bakıyorum kulüp bu yüzden battı paralar çar çur vs. Adam dünyanın parasını koymuş batık takımı çıkarmaya çalışıyor biz nelerle uğraşıyoruz.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Takımın başında daha bir teknik direktör yok.. Ali koç Oyuncu peşinde!.
    Cevapla
  • Mehmet Erdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Emekliliği gelmiş futbolculara(!) ödediğiniz paralarla kulübü batırdınız. Bu kafayla şampiyonluk bizim için hayal.
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan yanlışdan ders almadınmı kulübün parasını harvurup harman savuruyorsun önce hoca ve ekip kurulur gidrcek gelecek oyuncular belirlenir eger takımı sen çalışdıracaksan sözüm yok kimi isdiyorsan onu al
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce teknik direktör bulun. Transferi bir de O na sorun.. Sonra boşuna transfer yapılmış oluyor. Paralara yazık oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle