Tuncay Şanlı sinyali verdi! "Görev alabilirim"

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Tuncay Şanlı, sarı-lacivertlilerde görev alabileceğinin sinyallerini verdi.

Tuncay Şanlı sinyali verdi! "Görev alabilirim"
Tuncay Şanlı sinyali verdi! "Görev alabilirim"
GİRİŞ 14.04.2020 15:44 GÜNCELLEME 14.04.2020 15:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AsistAraliz'in Türkiye Espor Futbol Ligi canlı yayına katılan Türk futbolunun önemli isimlerinden Tuncay Şanlı, Beşiktaş Espor-Ankaragücü karşılaşmasının ardından yayına bağlanarak sarı-lacivertlilerde görev alabileceğini söyledi.

AsistAnaliz Genel Yayın Yönetmeni Arda Ün'ün, 'Alex ve Tuncay Şanlı Fenerbahçe'de görev alır mı?' sorusunu yanıtlayan efsane futbolcu, "Futbolu bıraktıktan sonra her oyuncunun bir planlaması vardır. Teknik adam olarak, yönetici olarak... Biz de kendi içimizde konuştuğumuzda, her zaman göreve hazırız diyoruz" açıklaması yaptı.

"ALEX'LE GÖRÜŞÜYORUZ, ESKİ ARKADAŞLARIMIZLA BİR WHATSAPP GRUBUMUZ VAR"

Eski futbolcularla hala görüştüklerini ifade eden Şanlı, "Alex'le görüşüyoruz. WhatsApp grubumuz var. En son Rüştü Reçber'in durumuyla ilgili konuştuk. Sürekli görüşüyoruz. Grupta Marco Aurelio, Mert Nobre, Fabio Luciano var. Daha bir sürü isim var. Bizim dostluğumuz bozulmaz. Kezman da grubumuza geldi. Hepimizin birbirine ihtiyacı var" söylemlerinde bulundu.

"FIFA'YLA ARAM PEK İYİ DEĞİLDİR"

Koronavirüs günlerini değerlendiren Tuncay Şanlı, "Hayat zor geçiyor. Kolay bir süreç değil. Evde kalmaya devam ediyoruz. Evde kalanlar için güzel bir organizasyonunuz var. FIFA'yla aram pek iyi değildir. Sahada olduğum kadar iyi değilim oyun konusunda" ifadelerini kullandı.

"EMRE VE VOLKAN, O HIRSI AŞILIYORDUR

'Fenerbahçe'de sizin hırsınız gibi oynayan bir futbolcu var mı?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Şanlı, "Her futbolcunun kendine göre bir değeri vardır. Yeni döneme baktığınızda; Emre ve Volkan bu ruhu, kültürü takımdaki futbolculara aktarıyordur" dedi.

"MANCHESTER UNITED MAÇI, EN İYİ MAÇLARIMDAN"

Efsane isim; 3 gol attığı Manchester United maçıyla ilgili ise "Saha içinde attığınız golleri anlatmak kolay değil. Manchester United maçı en iyi maçlarımdan. O sevinci takımla paylaşmanın değeri biçilemez. Bunu tek başına yapmadım, takım arkadaşlarımla yaptım" yanıtını verdi. 

YORUMLAR 2
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşma tuncay siz yerli futbolculardan bir halt olmaz anca sömürürsünüz takımlarınızı
    Cevapla
  • SİVASLI. 3 yıl önce Şikayet Et
    gel gel sende gel.bir dedem kaldı fb yi yönetmeyen,gel kara para aklamaya gell
    Cevapla