Mustafa Yumlu: F.Bahçe bu kadar seviniyorsa...

Yukatel Denizlisporlu Mustafa Yumlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Mustafa Yumlu: F.Bahçe bu kadar seviniyorsa...
Mustafa Yumlu: F.Bahçe bu kadar seviniyorsa...
GİRİŞ 07.03.2020 22:59 GÜNCELLEME 07.03.2020 22:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yukatel Denizlispor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, Fenerbahçe ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Yumlu karşılaşam sonrası kazandıkları penaltıdan önce dördüncü hakem Direnç Tonusluoğlu'nun yanına gitmesi hakkında "Dördüncü hakemin yanına gittim. Penaltı var mı diye sordum, sonradan penaltı olduğunu söylediler." açıklamasını yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Mustafa Yumlu "Fenerbahçe'nin son haftalarda kötü bir gidişatı vardı. Bizim de vardı ama geçen hafta kazandık. Biz puan alacağımızdan çok emindik. Sadece oyun disiplininden kopmamayı hedefledik. Çok üzgünüm, bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye pozisyon vermeden iki gol yedik. Hugo Rodallega atsa maç 3-1 olacaktı. 3-4 gol atabileceğimiz bir maçtı ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Mustafa Yumlu ayrıca "Fenerbahçe, Türkiye'nin dört büyük camiasından biri. Ancak son dakikada attıkları gole bu kadar seviniyorlarsa, demek ki çok iyi şeyler yapmışız. Üç puanı hak ettik. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum, onların yarışta olması lazım. Bizim hedefimiz ligde kalmak." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 23
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb ye takımı ateşleyici hoca lazım.ersun yanal inadıyla deneme yanılmalarıyla bitirdi fbyi.daha takım kurmasını bilmiyordu. gözlerinde kazanma azmi bile yoktu çok sönüktü.
    Cevapla
  • Erol k 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Fener artık 4 büyük sayılırım ? Senelerdir altlarda bitiriyor ligi
    Cevapla
  • K.osmanoglu.van 4 yıl önce Şikayet Et
    3 puan almadın sen iyi bir futbolcu olsaydın hep kümeye oynayan takımlarda oynamazdın
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'ninki sevinç değil bir tepkidir. Tff'ye Mhk'ya çalınan onlarca puana bir tepkidir. Senin bunu ayırt edememen normal Mustafacığım.
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Yumlu rakibin 10 kişi kaldığını hiç hesaba katmadan konuşup kendince yorum yapmış. eminim ki Fenerbahçe 10 kişi kalmasaydı yenileceklerini o da biliyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle