Fenerbahçe taraftarından büyük tepki!

Fenerbahçe taraftarları, Denizlispor maçında oyuncuları hedef aldı.

Fenerbahçe taraftarından büyük tepki!
Fenerbahçe taraftarından büyük tepki!
GİRİŞ 07.03.2020 22:17 GÜNCELLEME 07.03.2020 22:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile karşı karşıya geldiği Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde taraftarların tepkisi vardı.

2. yarıda istenen sonuçların gelmemesi ve teknik direktör Ersun Yanal'ın istifası ile sonuçlanan kötü süreç sonrasında, Denizlispor karşısında da 2-1 geriye düşüldükten sonra sarı-lacivertli taraftarlar oyuncuları hedef aldı.

Fenerbahçe taraftarları, "Formayı çıkarın, çıplak oynayın" şeklide tezahürat yaparken, 80. dakikada Mehmet Ekici'nin kenara geldiği anlarda oyuncuyu ıslıklarla protesto etti.

YORUMLAR 17
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koçtan fenere başkan olmaz
    Cevapla
  • mehmet doğu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şayet yönetim ve başkan ali koç ta biraz F.Bahçe sevgisi varsa, bir an önce takımın yakasından düşerler. Yeter artık. Yeter...
    Cevapla
  • mehmet doğu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir çift söz daha edeyim ; gazetelerde h.ali kaldırımın g.saraya verileceği yazıyor... ali koç aklını başına alsın, caner ve gökhan da yaptıkları hatayı tekrar yapmasın...
    Cevapla
  • 49 MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sagolsun medyamız ali koça karizmadik yakışıklı süslemeler ile adamın başarısızlıgını örtüyorlar, yav biz fener bahçeye başkan arıyoruz, podyuma manken degil, ayrıca bu adamın neresi yakışıklı neresi karizmatik bu yalakalık niye, zenginlik varmı var, onunda geçmişini araştırırsanız orasıda karanlık, artık medyanında bu adama git deme zamanı geldi herhalde bi zahmet.
    Cevapla
  • 49MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadıgım şey, futbolcuların ve hocaların kapasiteleri belli alınırkende buna bakılarak alındılar, futbolcular kendi kapasitelerini ortaya koyuyorlar, futbolcuları niye suçluyoruzki onlar ellerinden geleni yapıyorlar, asıl suçlu bunları alanlar degilmi, iki sezondur fenrbahçenin parasıni har vurup harman savurdular, takımı iki sefer degistirdiler, ortada kalan kimsenin almadıgı, yıllardır futbol oynamayan futbolcuları transfer yapanları ve yaptıranları yuhalayınki herkes aklını başına alsın.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sistem yok ve kötü bir defans var. Defan oyunu kuracakta... Defans forvete yetişecekte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle