Sözleşmesi bitiyor! Dev kulüplerin kıskacında

Dünyanın önde gelen kulüplerinin takibinde olan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ömer Faruk Beyaz’ın sözleşmesi önümüzdeki yıl bitiyor.

Sözleşmesi bitiyor! Dev kulüplerin kıskacında
Sözleşmesi bitiyor! Dev kulüplerin kıskacında
GİRİŞ 06.03.2020 14:02 GÜNCELLEME 06.03.2020 16:09
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra çok fazla süre alamayan Ömer Faruk Beyaz’ın sözleşmesi 2021 yılının haziran ayından sonra erecek. Ailesinin Almanya’ya taşınacak olması ve görev alamamasından dolayı mutsuz olduğu ifade edilen Beyaz’a dünyanın önde gelen kulüpleri menajerler aracılığı ile teklif yaptı.
Geleceğin yıldızı olarak görülen Ömer Faruk Beyaz’a Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Stuttgart, Bayern Münih gibi Alman futbolunun önde gelen kulüplerinin yanı sıra Inter, Barcelona, Real Madrid, Juventus’un da genç futbolcu için irtibata geçtiği konuşulanlar arasında. Tüm bu tekliflere rağmen Ömer Faruk Beyaz’ın çevresine Fenerbahçe’yi çok sevdiği ve para kazandırmadan gitmek istemediğini söylediği öğrenildi.

İkinci Merih vakası olabilir

Sarı-lacivertli formayı giyemediği için mutsuz oluğu belirtilen Ömer Faruk'un daha önce kulüp altyapısında yetişen ve Juventus’a transfer olan Merih Demiral gibi olabileceği yorumları yapılmaya başlandı.

 

 

YORUMLAR 17
  • AKP sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bırakmayın şunu
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koc merihi kacirdin bari bu yetenekli gencleri harcama kacirma
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener bugune kadar bütünyıldızları söndürmüştür. Bak çocuk 20 yaşına yaklaştın. Senin tek ayağın etmeyen onca oyuncuyu oynatıyorlar. Başka külüpte olsan şimdi Cengiz gibi büyük takımlarda oynuyordun. Kaç oradan kaç kurtul. Hayatını kurtarya fotbolla sogutur adamı orası. Küçükken gittim bu takım taraftarı oldum hayatımda hiç mutlu huzurlu bir sezon geçirmedim hep hayal kırıklıgı.
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Real madrid bu çocuk için yarım ekmek tavuk döner teklif etmiş, barcelona ise tam ekmek döner veriyormuş...
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı bilir işini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle