Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması!

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması!
Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması!
GİRİŞ 03.03.2020 23:42 GÜNCELLEME 03.03.2020 23:42
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Semih Özsoy'un açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Şehitlerimiz var, üzüntülüyüz. Nur içinde yatsınlar, ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Trabzon emniyetine de teşekkür ederiz, iyi ağırlandık."

"Ersun Hoca'ya teşekkür ederiz. Eleştirildik ama biz ezberleri bozan, neye inandıysak, onu yapan bir yönetimiz. Ersun Hoca, Fenerbahçe'ye Antalya'da locadan veda etmemeliydi. Anlaşarak yolları ayırdık. Ersun Hoca ne gelirken, ne giderken bir kere bile para konuşmadı. Ersun Hoca'ya özel hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz."

 

 

"Çok daha net pozisyona sahiptik ama rövanşı alarak, başarılı olamadığımız, sonuna kadar takipçisi olamadığımız ligde teselli olarak Türkiye Kupası'nı almayı umuyoruz. Umut verici bir sonuç oldu."

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Yeni teknik direktör hakkında da konuşan Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" dedi.

Semih Özsoy, "Denizlispor maçına yetişmez sanırım?" şeklindeki soruya "Burası Fenerbahçe" cevabını verdi.

YORUMLAR 32
  • Kalpden fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocamaN dan başkası olamaz
    Cevapla
  • 49 MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocadan başkası fenerbahçeye israftır, yazıktır, günahtır, adama bu düşmanlıklar niye anlamıyorum, şu kadro aykut hocaya yeter ve hiç transferde istemez, başka yerlerde macera aramaya gerek yok, ama ali yine fenerbahçenin paraları ile hobi yapmaya devam edecek, olan fenerbahçeye olacak, hoca konusunu merekla bekleyecem.
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    erol bulut gelmeli takımları tanıyor ligimizde başarılı.
    Cevapla
  • giresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    erol bulut olmalı net
    Cevapla
  • büşra yakut 4 yıl önce Şikayet Et
    yolun acık olsun ersun hocam güle güle dilerim rabimden bu yıl şapiyon oluruz allahım sen bizim dualarımızı kabul eyle inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle