Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde çalıştı

Fenerbahçe Futbol Takımı, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde çalıştı
Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde çalıştı
GİRİŞ 02.03.2020 16:14 GÜNCELLEME 02.03.2020 16:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, antrenman, yolların ayrıldığı ancak Trabzonspor maçında takımın başında olacak teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirildi.

Süper Lig'de Fraport TAV Antalyaspor ile oynanan maçtan sonra Antalya'da kalan sarı-lacivertli ekip, idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe, Antalya'dan kalkacak özel uçakla Trabzon'a hareket edecek. Yarın Medical Park Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. 

YORUMLAR 8
  • Yakup.C 4 yıl önce Şikayet Et
    Yiğit düştüğü yerden kalkar Aykut Hoca gelsin
    Cevapla
  • Y Cosgun 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin en iyi teknik direktörüde gelde su anda feneri düzeltemez. Aykut hoca gelsin en azda 2 yil zaman verilsin Ali Bey şyle gerye dönp bir baksın Fener 2 senedir yerlerde sürünüyor Bunuda düzeltecek tek aday Aykut hoca
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca gelsin takımları tanıyor biliyor.başarılı olur.gelmezse erol bulut gelsin ligimizi tanıyan yerli hocalar avantajlı olur.
    Cevapla
  • Iman 4 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Emre orada kimseyi yasatmaz.Mecbur onlara verilecek.
    Cevapla
  • FENER ALAYI 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca gelsin fenerin en sevdiyi futbolcu Ali koç başkan İNŞAALLAH aykutla anlaşır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle