Ersun Yanal yönetimi bu sözlerle ikna etti

Galatasaray derbisinde alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Ersun Yanal, Fenerbahçe yönetiminden sezon sonuna kadar takımın başında kalma talebinde bulundu.

Ersun Yanal yönetimi bu sözlerle ikna etti
Ersun Yanal yönetimi bu sözlerle ikna etti
GİRİŞ 26.02.2020 09:24 GÜNCELLEME 26.02.2020 09:24
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de Galatasaray'dan aldığı 3-1'lik yenilginin şokunu yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, göreve devam kararı aldı. Tecrübeli hoca, yöneticilere ilettiği mesajda "Bu takımın şu anda bu durumda olmasının en büyük sorumlusu benim. Toparlayacak olan da benim. Önümüzde halen Ziraat Türkiye Kupası ve ağır yara alsak da Süper Lig hedefi var. Ben kalan maçlarda bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. İnandığım için göreve devam etmek istiyorum" dedi.

EN İYİ YERDE BİTİRMEK ZORUNDAYIZ

Ersun Yanal, kalan maçlarda yaşanacak değişikliğin kendisinden çok Fenerbahçe'ye zarar vereceğinin altını çizerek "Şampiyonluk olmasa da en iyi yerde bitirmek zorundayız. Bu noktada teknik direktör değişikliği kulübün aleyhine olur. Evet çok eleştiriliyorum ancak mücadeleden kaçmayacağım" ifadelerini kullandı.

BU DÖNEMDE HOCA BULMAK SIKINTI

Fenerbahçe yönetimi ise bu konuda henüz bir adım atmadı. Ancak Başkan Ali Koç ve yönetiminin lig yarışında final haftalarına girildiği için yeni teknik direktör bulma konusunda yaşanacak sıkıntıları hesap ederek Yanal ile yola devam edilmesinin doğru olacağı görüşünde birleştiği öğrenildi. Bu nedenle Ersun Yanal ve ekibinin görevi bırakması durumu söz konusu değil.

 

 

YORUMLAR 41
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal bir an önce gönderilmeli. hiçbir başarı yok. antramanlada fos geçmiş az çalışmışlar.4 maçtır galibiyet yok .2 yıldır başarısızlık devam ediyor.yeni hoca gelmediği sürece bu başarısızlık böyle devam edecektir.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    başarısızlık ikna ile hallolmaz.yönetim bu adamı boşuna bekletiyor. ersun yanal hoca değil takım kurmasını bilmiyor fb ye çok ağır geliyor amötör klüp çalıştırabilir.
    Cevapla
  • yorum sade 4 yıl önce Şikayet Et
    tolga ciğerciden sol kanat yapıyor adam yetenek yoksunu pardon kendide aynı teknik direktörlerin yüz karası sen git tekne sefası yap çalışmadan hak etmeden para kazanmaya alışmış tabii gidermi......... .... ..........\
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalabilir bizim için daha iyi :)
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    getirin rıdvan dilmeni bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle