Ali Koç'tan futbolculara sert sözler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli futbolcular ile yaptığı görüşmede oldukça sert ifadeler kullandı.

Ali Koç'tan futbolculara sert sözler!
Ali Koç'tan futbolculara sert sözler!
GİRİŞ 25.02.2020 13:04 GÜNCELLEME 25.02.2020 13:04
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başkan Ali Koç, 3-1 kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından hemen takımının soyunma odasına indi. Başkan Koç, 15 dakika boyunca futbolcularla konuştu.

Bu konuşmada teknik heyetten kimse yer almadı. Ali Koç ve futbolcuların bulunduğu soyunma odasında gergin anların yaşandığı ifade edildi ve "Bu oyun size yakışmıyor, Fenerbahçe formasını giymek bu değil, Fenerbahçe formasını giymenin ağırlığını kaldıramadığınızı görüyorum, bu beni çok üzüyor. Biz, her şeye rağmen, içimizde bulunduğumuz şartlara rağmen mücadele ediyoruz, savaşıyoruz ancak aynı çabayı sizden göremiyorum" dedi.

4 haftada çöktü

Fenerbahçe, Süper Lig'de son 4 haftada 11 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Son olarak Kadıköy'de 21 yıllık seriyi bitirip Galatasaray'a kaybeden sarı-lacivertliler, son 4 haftada büyük bir çöküş yaşadı.

Süper Lig'in ikinci yarısına iyi başlayan, önce deplasmanda Gaziantep'i sonra da sahasında şampiyonluk yarışındaki rakibi Başakşehir'i yenen sarı-lacivertliler, 19. hafta sonunda 37 puanla 2. sırada yer alıyordu.

Sarı-lacivertliler için düşüş 20. haftada Trabzonspor maçıyla başladı. Deplasmanda rakibine 2-1 yenilen Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Ligin 22. haftasında başkentte Ankaragücü'ne kaybeden sarı-lacivertlilerde derbide Galatasaray yenilgisi düşüş halkasının son zinciri oldu.

Son 4 haftadaki 12 puandan sadece 1'ini alabilen Fenerbahçe, bir maçı eksik Trabzonspor'un 7 puan gerisine düştü. 19. haftada 4 puan önünde olduğu Galatasaray'ın da 7 puan arkasına düşen sarı-lacivertliler, 6. sıraya kadar geriledi.

Fenerbahçe, ikinci yarının ilk 6 haftasında sadece 7 puan alarak son 22 sezonun en kötü ikinci devre başlangıcını yaşadı.

YORUMLAR 27
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Son 4 maçta 11 puan kaybetmişiz :D şaka mısınız siz Fenerbahçe açık açık yarıştan kopartıldı trabzon ve alanya maçında yapılan haksızlıklarla açık açık doğrandık kalecimiz penaltı kurtarıyor fakat tekrarlattırılıyor. Rakip kaleci topa hakim olamıyor haksız yere faul veriliyor. Rakip oyuncular açıkça elle oynuyor penaltılar veriliyor.. kimse fenerbahçe puan kaybetti demesin
    Cevapla
  • Bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet canım, hı hı... Haklısın. Evet...
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan ozansa fazla söze gerek yok
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafta Antalya da yenecek...
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener e esas yakışmayan şımarık cahil beceriksiz işbilmez baba parası yemekten başka hiç bir meziyeti olmayan zavallı adi koç tur - Fener ol işe yaramadı ama adi koç için DEF OL kampanyası çok işe yararsen git fener e layık bir başkan buluruz
    Cevapla
  • Yaşar Ümit Önal 4 yıl önce Şikayet Et
    Git be adam git..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle