Emre Belözoğlu'dan Galatasaray mesajı

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takım arkadaşlarına Galatasaray maçı için mesaj verdi.

Emre Belözoğlu'dan Galatasaray mesajı
Emre Belözoğlu'dan Galatasaray mesajı
GİRİŞ 12.02.2020 14:50 GÜNCELLEME 12.02.2020 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu, Trabzon ve Alanya maçlarında kaybedilen 5 puanın hiç hesaplarında olmadığını dile getirdi. 39 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Eğer şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyorsak, bu kayıpları acilen telafi etmek zorundayız. İlk etapta da Ankaragücü maçına odaklanmalıyız. Karşımızda yeni transferler ve yeni bir teknik adamla çıkışa geçen bir rakip var" diye konuştu.

 

 

Emre, "Sonraki hafta Kadıköy'de Galatasaray ile oynayacağız. Tabii ki bu derbinin Fenerbahçeli herkes için önemi başka. Ancak şu anda Galatasaray'ı unutup sadece Ankaragücü mücadelesine odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.

'Mücadele müthiş'

 

 

Kaptan Emre, "Sezonun ikinci yarıları her zaman daha zor olur. Bu sezon ise özellikle 7 takımın birden zirve yarışı vermesi nedeniyle mücadele müthiş geçiyor. Fenerbahçe olarak bundan sonra tüm maçlarımızı tek tek değerlendirerek ilerlemeliyiz. Her zaman, ilk maçımıza kilitlenmeliyiz. Ancak bu şekilde gerçek kimliğimizi bulup, gücümüzü sahaya yansıtabiliriz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 3
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi güçten bahsediyor feneri ne hale soktunuz kendinle başkanla teknik direktör lerle yaptığın kavgayı sahada yapsan fener şimdiye kadar kaç şampiyonluk yaşamıştı bu senede sen bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Degilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Unuttugun belli
    Cevapla
  • Yok gs 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatsarayin ekmeğini ye ve en büyük Galatasaray düşmanı ol. En hafif tercümeyle. Karakter li bir insan hareketi değil.
    Cevapla