Robin Van Persie'den sakatlık itirafı

Robin Var Persie, sırtında yaşadığı stres kırığı sebebiyle 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rashford'un sakatlığının hiç bir zaman tam olarak geçmediğini söyledi.

Robin Van Persie'den sakatlık itirafı
Robin Van Persie'den sakatlık itirafı
GİRİŞ 21.01.2020 10:49 GÜNCELLEME 21.01.2020 19:04

Eski Fenerbahçeli ve aynı zamanda Manchester Unitedlı Robin Van Persie, Kırmızı Şeytanlar'ın yıldız isimlerinden Marcus Rashford'un sakatlığını eskiden kendisi de yaşadığını ve asla tam olarak geçmediğini söyledi.

Wolverhampton maçında sırtında çift stres kırığı sakatlığı yaşadığı açıklanan Rashford'la aynı kaderi paylaştığın söyleyen Van Persie, "U19 seviyesinde oynarken Cumartesi - Pazartesi maça çıkıyordum. Bu beni aşırı yormaya başladı. Sonra A takımla birlikte Pazar - Perşembe olmak üzere 6 ayım böyle geçti. Sonra Rashford'unkine benzer bir sakatlık yaşadım sırtımda. Sırtımda ve belimde stres kırığı. 4 ay boyunca oynayamamıştım"

Sırt ve beldeki stres kırığı sakatlığının bir futbolcu tarafından tamamen geçmesinin imkanı olmadığını iddia eden Van Persie, 22 yaşındaki ismin çok dikkatli olması gerektiğini ve kendisine çok iyi bakmasının zorunlu olduğunu hatırlattı. (Sporx)