Inter, Moses'in sağlık raporu istedi

Victor Moses'in transferi için ısrarcı olan Inter, oyuncunun sağlık raporunu Fenerbahçe'den; tedavi raporunu ise Chelsea'den talep etti.

Inter, Moses'in sağlık raporu istedi
Inter, Moses'in sağlık raporu istedi
GİRİŞ 19.01.2020 14:17 GÜNCELLEME 19.01.2020 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Victor Moses için Inter ısrarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Chelsea ve Fenerbahçe ile temaslarına geçen Inter, Football Italia'nın haberine göre; Fenerbahçe'den Moses'in detaylı sağlık raporlarını talep etti. Fenerbahçe'den gelecek olan sağlık raporlarını inceleyecek olan Inter, diğer yandan da tedavisi Chelsea tarafından yapılan Moses'a uygulanan tedavi yöntemlerinin ve süreçlerinin detaylı bilgisini talep etti. İki raporu da değerlendirecek olan Inter, kısa bir süre içerisinde kararını verecek.

Inter'in eski teknik direktörlerinden Corrado Orrico, Nijeryalı oyuncunun transferiyle ilgili konuştu ve "Güvenmek lazım" dedi.

Moses transferinin şampiyonluk yolundaki etkisinden şüphe duyduğunu belirten eski hoca, "Moses, tipik Antonio Conte oyuncularından. Bazı oyuncular, değerinden daha fazla öne çıkmayı başarır, bazıları şampiyondur. Conte de harika bir teknik adam ve bu kararına güvenmek lazım. Ancak yine de soralım, Inter, bu transferler Juventus'un önüne geçebilecek mi? Yine de biraz uzak kalıyorlar gibi" dedi.

MOSES: "CONTE İLE ÇALIŞMAK İSTERİM"

Öte yandan Victor Moses'ın da yaptığı açıklamalara İtalyan basınında yer verilirken, tecrübeli oyuncunun, "Antonio Conte ile bir kez daha çalışmaktan büyük mutluluk duyarım" dediği ifade edildi. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu ve futbolcusunu ayaklar altına alan federasyon takim başkan ve yöneticilerin biran önce futboldan men edilmelerini bekliyoruz yabancı futbolcuya hayır
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüz ifadesiyle mutsuzluk saçan bu futbolcuyu hiç beklemeden hemen verin hatta üstüne bir miktarda para verin bence
    Cevapla