Adil Rami''ye 4 teklif var!

Fenerbahçe'de beklentilerin uzağında kalan Adil Rami takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Fransız basını 4 kulüpten teklif olduğunu yazdı.

Adil Rami''ye 4 teklif var!
Adil Rami''ye 4 teklif var!
GİRİŞ 14.01.2020 22:05 GÜNCELLEME 14.01.2020 22:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Adil Rami’nin talibi çok.

Fransız L’Equipe gazetesi, tecrübeli stoperin yakın zamanda sarı lacivertli kulüpten ayrılacağını yazdı.

Haberde Fenerbahçe’de beklentilerin çok uzağında kalan 34 yaşındaki futbolcunun da yeni bir başlangıç yapma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Adil Rami’nin yakın zamanda Fenerbahçe’den ayrılma ihtimali doğmasının ardından İtalya Serie A’dan iki, Amerika MLS ve Çin Ligi’nden birer takımdan teklif aldığı öne sürüldü.

Adil Rami ile ilgili çıkan transfer haberlerine rağmen Fransız futbolcu, Fenerbahçe’nin Kayserispor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının kamp kadrosuna alındı.

Simon Falette’nin transferinden sonra 34 yaşındaki futbolcunun forma şansı daha da azaldı.

Adil Rami bu sezon ligde sadece MKE Ankaragü maçında 45 dakika forma giydi.

Türkiye Kupası’nda da 3 maçta şans bulabilen Adil Rami, Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen futbolcularının başında geldi.

YORUMLAR 4
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    rami fos bitik bi işe yaramadı paralar boşa gitti. sözleşmesi feshedilip gönderilmeli yada kiralık satılık vb. bi şekilde gönderilmeli. ayrıca solbek caner erkin alınmalı. haziranda sözleşmesi bitiyor serbest kalıyor.ersun hoca caneri en iyi solbek yapmıştı. ersun hoca ile iyi çalışır caner.
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım 34 yaşındaki bi futbolcu niye alınır anlayamadım.on ca para zaman kaybı..git brezilya nijerya gibi ülkeleden 10 tane futbolcu alsan 2 si üçü tutar...mane yi kim tanırdı..ama şimdi dünya tanıyor bilmem anlatabildim mi..
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyi bekliyorlar satmak için, kayseriyi bile yenemedi yedekler.
    Cevapla
  • fenelli 4 yıl önce Şikayet Et
    En az kim veriyorsa ona satın...
    Cevapla