Jailson'un Rize'ye attığı gol tesadüf değil!

Çaykur Rizespor maçında 40 metreden attığı golle Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren isim olan Jailson'un haftalardır antrenmanlardan sonra ekstra şut çalışması yaptığı ortaya çıktı.

 Jailson'un Rize'ye attığı gol tesadüf değil!
Jailson'un Rize'ye attığı gol tesadüf değil!
GİRİŞ 01.01.2020 11:07 GÜNCELLEME 01.01.2020 11:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye attığı muhteşem golle Rize'de hayat veren Jailson takımına üç puanı getiren isim oldu. Bu sezon daha çok stoper mevkiinde görev alan Sambacı oyuncu kimi zaman iyi maçlar çıkarsa da özellikle yaptığı bireysel hatalar sebebiyle çok eleştirilmişti. Fakat derbiyle birlikte yeniden formayı giyen ve yine defansın ortasında oynayan Jailson, gösterdiği iyi performansın yanı sıra Çaykur Rizespor'a yaklaşık 40 metreden attığı golle üzerine düşenden fazlasını yaptı.

Çok Çalıştı, Ödülünü aldı

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Jailson'un attığı bu golün altında ise oldukça azimli bir çalışma yattığı kaydedildi. Brezilyalı oyuncunun uzun süredir antrenmanlardan sonra ısrarla şut çalıştığı ve takımda bu konuda en çok bu ekstra idmanı yapan isim olduğu ortaya çıktı.

Attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olan Jailson soyunma odasında da arkadaşları tarafından tebrik edilirken teknik direktör Ersun Yanal da hem stoper mevkiinde gösterdiği başarılı performans hem de attığı gol nedeniyle oyuncusunu özel olarak kutladı.

YORUMLAR 4
  • Sinoplu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bencede tesadüf değil.2010-11sezonundaki Sivas maçındaki atılan gol gibi...
    Cevapla
  • Ziyaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok 50 metreden atdi
    Cevapla
  • Sadi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw hehe. Kaleci kalenin sağ tarafını kime emanet etti kendisi sadece sol tarafı tutuyodu da
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    kudurrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla