Fenerbahçe'ye kötü haber! "Yırtık var"

Göztepe - Fenerbahçe maçında tedbir amaçlı oynatılmayan Hasan Ali Kaldırım'da çekilen MR sonrası kısmi yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe'ye kötü haber! "Yırtık var"
Fenerbahçe'ye kötü haber! "Yırtık var"
GİRİŞ 01.12.2019 14:54 GÜNCELLEME 01.12.2019 15:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile 3 Aralık Salı günü evinde yapacağı 5. tur ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanda, Süper Lig'deki Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de oynayan oyuncular, yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

19 yaş altı takımından oyuncuların da katıldığı idmanda sarı-lacivertliler, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Hasan Ali Kaldırım ve Mevlüt Erdinç, özel program eşliğinde çalıştı. Geçen haftaki antrenmanda ağrı hisseden Hasan Ali Kaldırım'ın çekilen MR sonucunda kasığında kısmi yırtık tespit edildi. İki gün dinlendirilen Hasan Ali, tedbir amaçlı Göztepe karşılaşmasında forma giymemişti.

YORUMLAR 5
  • Fb fb 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle havuzdan çıkmalı, digiturkten çıkmalı biz kendimize yeteriz bu hakemlerle bu federayonla zaten herkes FB karşıtı en azından bizim sayemizde ekmek yemezler kendi alın terini yesinler.
    Cevapla
  • ekmek adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka abi amaç Fenerbahçe! Aziz, Ali koç mu var? Eminim sayın Yıldırım bile şu an sinirleniyordur bu olanlara.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    nihat özdemir aziz yildirimin adami, ali koc un basarili olmasini istemez.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    aman hic oynamasin artik. Yillardan beri savunma bekiyle oynayan bir Fenerbahce var. Fenerbahce Beki dedigin sezonda 4-5 asist 2-3 gol atar. Birak asisti, Adam orta yapmasini bile bilmiyor. Fenerbahce aralik ayinda bir sol bek birde kaleci transfer etmeli. Dünkü Göztepe macinda yine Altayin pozisyon hatasi var.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Federasyon ve tetikçileri Fenerbahçe'min aleyhine çalışıyor, sakatlık olsa ne olur, olmasa ne olur! Bu çarpık düzene dur demedikçe hiç sakatlık olmasa ne olur!
    Cevapla