Çin'de şaşırtan Anderson Talisca gelişmesi!

Çin basını, Evergrande'nin Talisca'nın F.Bahçe'ye gitmesin diye oyuncuya vatandaşlık ve Çin Milli Takımı'nda oynamayı teklif ettiğini, Brezilyalı'nın da buna sıcak baktığını iddia etti.

Çin'de şaşırtan Anderson Talisca gelişmesi!
Çin'de şaşırtan Anderson Talisca gelişmesi!
GİRİŞ 19.11.2019 10:18 GÜNCELLEME 19.11.2019 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk kulüplerinin gündeminden düşmeyen Talisca için Çin basınında, oyuncunun Çin'de kalması için alternatifler arandığı bildirildi.

 

 

Fenerbahçe'nin bu oyuncu için Evergrande kulübüne teklifte bulunduğu ve Ocak'ta transferi gerçekleştirmek için formül aradığı belirtilen haberde, Çin ekibinin ise Brezilyalı'yı elinde tutmak ve yabancı statüsünden kurtarmak için arayışta olduğu vurgulandı.

BREZİLYA'YI BEKLİYOR

 

 

Talisca'nın Türkiye'de çok popüler olduğu ve her transfer döneminde isminin gündeme geldiği de hatırlatılan haberde, "Fenerbahçe, şampiyonluğu görülmemiş derecede şiddetle istiyor. Talisca'nın transferini de mümkün görüyor. Son yıllarda Türkler ile Çin arasında bir çok transfer yapıldı. Ancak Evergrande, Talisca'yı vatandaş yapmayı hedefliyor ve kendisi de bu isteği dışlamıyor. Eğer Brezilya Milli Takımı'nda bu hedefi yakalayamazsa o zaman Çin takımını kabul edebilir. Bu durumda Talisca'nın ayrılma olasılığı da ortadan kalkar" denildi.

Brezilyalı'ya sıcak bakan teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime olumlu rapor verdiği belirtilirken, "Talisca bizi şampiyon yapar" ifadesini kullandığı iddia edilmişti

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu durumlar transfere engel değil talisca isterse fb ye gelir oynar kazanır.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    SARI LACIVERT leri giyinmis coktan ;)
    Cevapla
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    adam menejeri sayesinde alacağı parayı artırmayı hedefliyor. Türkiye ligi ve Avrupa ligleri dahil bu adama çin de aldığı paradan daha fazlasını veremez. bu adam da parayı seviyor. eğer kariyerini düşünseydi genç yaşta kariyer planlamasını daha az para alarak Avrupa takımlarında geçirmeyi düşünürdü.
    Cevapla
  • LALAPAŞALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun olumlu not verse ne olur vermese ne olur. Taliscayı herkes biliyorda Ersun bu adamı ne hale getirir endişeliyim.Bizde Türk vatandaşı yapalım.
    Cevapla