Muriqi en büyük hayalini açıkladı!

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, NTV'ye konuk oldu ve Yusuf Kenan Çalık'ın sorularını yanıtladı.

Muriqi en büyük hayalini açıkladı!
Muriqi en büyük hayalini açıkladı!
GİRİŞ 07.11.2019 17:40 GÜNCELLEME 07.11.2019 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye transfer oluş sürecinden bahseden Vedat Muriç, "İlk hedefim Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamaktı. Sonra Fenerbahçe'den resmi teklif geldi ve reddetmek kolay olmadı. Önce burada şampiyon olayım, sonra Avrupa..." ifadelerini kullandı.

 

 

Muriç ayrıca "Yuvamda, Samandıra'dayım. Çocukluk hayalim gerçek oldu. Allah'ın izniyle burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum." dedi.

İngiltere Premier Lig'i çok beğendiğini söyleyen golcü oyuncu, "Hayallerimden biri İngiltere Premier Lig'i. Fiziksel anlamda mücadele üst düzey ve kendi yapıma da uygun görüyorum." diye konuştu.

 

 

Kendisini dedesinin Fenerbahçeli yaptığını söyleyen Muriç, "Dedem Fenerbahçeli olmalı sağladı. Dedemin Fenerbahçe'yi tutmasının sebebi de efsane başkanlarımızdan Ali Şen'in Kosovalı olması. Fenerbahçe hangi takım diye merak ediyordum, dedem anlatırdı. Hayal kurmayı seven biriyim. Hayalperestim. Ama günün birinde bana Fenerbahçe'den teklif gelecek deseniz, kavga ederdim. Hayal bile edemezdim. Kader diyorum." ifadelerini kullandı.

TÜRK MİLLİ TAKIMI HAKKINDA

Türk Milli Takımı'nda neden oynayamadığı konusuna da değinen Muriç, "Prosedörü takıldık. Ailede Türk kökenli birini sordular, Türk pasaportum vardı ancak olmadı. Dönemin U21 hocası Abdullah Ercan beni çok beğendiğini söyledi. Olmayınca doğup büyüdüğüm Kosova için seve seve oynamaya başladım." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin ligdeki performansı ile ilgili "Bazen şanssızlık, bazen iyi koordine olamama..." diyen Muriç, "Kaçırdığımız pozisyonlar bize puan kaybı ya da yenilgi olarak dönüyor. Emre abi, Volkan hoca... Hepsi çok tecrübeli. Gelecek haftaki maça kendimizi iyi hazırlıyoruz. Fenerbahçe'de kendini geliştirmeme gibi bir durum söz konusu değil. Eksik gördüğüm yanlarım da var. Kafa golüm az. Tipik olarak pivot santrfor değilim ama hava toplarımı geliştirmem lazım." dedi.

KİMLERİ ÖRNEK ALIYOR?

"Ibrahimovic'in sahadaki sakinliğini, Lewandowski'nin bitiriciliğini örnek alıyorum." diyen Muriç, "Cavani'nın kale önündeki hırsı da beni etkiliyor. Onların bu kısımlarını kendime enjekte etmeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Bu sezon Fenerbahçe olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Muriç, "Bu sezon tek hedef şampiyonluk olarak yola çıktık. Geçen sezon tekrar yaşanmayacak. Bunun herkes bilincinde. Her toplantıda da dile getiriyoruz. Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray, diğer Anadolu kulüpleri... Ligin kalitesinin arttığını düşünüyorum." diye konuştu.

Ali Koç ile arasının iyi olduğundan da bahseden Muriç, "Ali Koç başkan sağolsun, telefonla birkaç kez görüştük transfer döneminde. Beni seviyor, ben de onu seviyorum. Milli maçlardan sonra hep arar konuşuruz. Gol attıysam 'izledim gördüm' der." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukken dedesi sırtına giydirmiş
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedat Sirti dönük oyununu gelistirmeli. Bunu daha iyi yaparsa, ozaman büyük paralara transfer olur.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    hatta maça gitmeden gol atabilirse paraya para demez başka birşey der
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    gözü kapali oynamasini da gelistirmeli bence ozaman daha daha büyük paralara gider
    Cevapla
  • taraftarrrrrrr 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı 60-70 milyon avrodan aşağıya satarsanız yazık olur.
    Cevapla
  • ramazan venedik 4 yıl önce Şikayet Et
    gs almayinca fener bunlarin cocukluk hayali oluyor
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler anca boyle konusur adamin Fenerbahçe formali cocukluk fotograflari var bos yapma git oku ogren iftira atma millete
    Cevapla
  • İzmir 1907 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın çocukken fenerbahçe forması giymiş fotoğrafları var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle