Bu tişörtü giydiği için linç edildi!

Fenerbahçeli Zanka ülkesi Danimarka'da 'Vatan size minnettar' tişörtü giydiği için aşağılanmaya ve dışlanmaya devam ediyor.

Bu tişörtü giydiği için linç edildi!
Bu tişörtü giydiği için linç edildi!
GİRİŞ 06.11.2019 11:51 GÜNCELLEME 06.11.2019 15:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Zanka'yı Milli Takım'a çağıran Teknik Direktör Age Hareide ise sanki bir suç işlemiş gibi Zanka'yı savundu ve bold.dk sitesinde şu skandal sözlere imza attı:

"O fotoğrafı gördüm ve bunun hakkında Zanka ile konuştum. O tişörtü giymeyi reddetmesi onun için zor olurdu. Zanka'ya şu anda değil, kariyeri bittiğinde ne düşündüğünü sormak lazım. Şimdi ondan net bir cevap alamazsınız. Bu da doğal. Biz İskandinav ülkeleri demokrat ve çok akıllıyız, muhteşemiz. Demokrasiye sahip olmayan bir yere seyahat edersek sıkıntılar yaşayabiliriz. Katar, Dubai, Rusya gibi değiliz."



 

 

YORUMLAR 31
  • cinci 4 yıl önce Şikayet Et
    Teknik Direktör Age Hareide e soruyorum ''sizin vatanınızı savunan askerinize destek vermeniz gibi bir kültürünüz yokmu, danimarkada oynayan bir yabancı futbolcu olsaydınız siz ne yapardınız?'' bre adam. yada sizin için terör mü daha önemli yoksa teröre karşı vatanını savunan asker mi daha önemli
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Gülesim geldi:)
    Cevapla
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam demokratliktan bahis etmis. Ülke adi vermis. Sizde demokrasi varsa bizda alasi var. Sizdeki demokrasi sadece sizden olan icin.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    batının demokrasiden anlaığı tek şey teröristleri koruyup kollamak .
    Cevapla
  • ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörü alkışlayacak kadar vahşisiniz, tarihi unutacak kadar geri zekalısınız, yönetiminizden başınızdan sonunuza kadar sömürü anlayışı ile anti demokratsınız, Beyinlerini materyalist zihniyete satmış zavallılarsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle