Yanal'ın vazgeçemediği tek isim oldu!

Sezon başından beri ideal kadro kuramayan Ersun Yanal geri sayıma başlarken tecrübeli hocanın vazgeçemediği tek oyuncu Zanka oldu.

Yanal'ın vazgeçemediği tek isim oldu!
Yanal'ın vazgeçemediği tek isim oldu!
GİRİŞ 25.10.2019 12:07 GÜNCELLEME 25.10.2019 13:15

Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haberler geldi. Hasan Ali ile başlayan; Serdar, Tolgay, Moses, Isla ve Rodrigues'le devam eden sakatlık furyasının son isimleri Emre ile Max Kruse olmuştu. Nabil Dirar da kasık fıtığı sebebiyle ameliyat masasına yatmıştı.

 

 

Emre kaburgasındaki kırığa rağmen takımı yalnız bırakmazken Kruse'nin ağrıları azaldı, Dirar da beklenenden önce düz koşulara başladı. Bu arada Hasan Ali, Serdar, Moses ve takıma geç katılan Adil Rami de fiziki eksiklerini giderdi. Tatsız bir sürpriz olmaması hâlinde Fenerbahçe'nin en geç 11. haftadaki Kasımpaşa maçına tam kadro çıkması bekleniyor. Sakatlıklar sebebiyle oyunculara mevkileri dışında görev vermek zorunda kalan Ersun Yanal da böylelikle rahat bir nefes alacak.

ŞAMPİYONLUK VURGUSU

 

 

Sakatların iyileşmesi takımdaki forma rekabetini körüklerken alternatifleri artmaya başlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın da yüzü artık gülüyor.

İdeal kadroyla sahaya çıkmaya başladıkları andan itibaren çok daha iyi performanslar sergileyeceklerini ifade eden Yanal "Benim çok umurumda değil, ancak haksız eleştirilerle camianın moralini bozmaya çalışanlar var. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler ki, onlara verdiğimiz sözü tutacağız. Fikstürün en zorlu haftalarını geride bıraktık. Yaşadığımız sıkıntılara rağmen sıralamada iyi bir noktadayız. Sakat oyuncularımızın aramıza katılmasıyla vites artıracağız ve hiç kimse şüphe duymasın. Bu takım şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

BUGÜN NETLEŞECEK

Kasık bölgesindeki ağrıları sebebiyle Denizli deplasmanına götürülmeyen Kruse'nin durumu bugün kesinlik kazanacak. Tedavisi devam eden Alman yıldıza takımdan ayrı özel program uygulanıyor. Kruse, bugünkü antrenmana çıkabilmesi halinde Konya maçında forma giyebilecek.

ONUN YERİ GARANTİ

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Zanka, Ersun Yanal'ın vazgeçemediği tek savunmacı oldu. Neredeyse her maç değişen geri dörtlüde sabit kalan tek isim olan Danimarkalı sekiz maça da ilk on birde çıkarken sadece Antalya maçının 81. dakikasında oyundan alındı. 

KAYNAK: TÜRKİYE