Fenerbahçe'de 4 isim devre arası gidiyor

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal ile Damien Comolli şimdiden devre arasında yapılacak takviyeleri ve ayrılıkları görüşmeye başladı.

Fenerbahçe'de 4 isim devre arası gidiyor
Fenerbahçe'de 4 isim devre arası gidiyor
GİRİŞ 08.10.2019 09:38 GÜNCELLEME 08.10.2019 09:52
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Mehmet Ekici ve Maurico Isla ile devre arasında yolların ayrılmasına karar verildiği öğrenildi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın devre arası için yönetime şok bir rapor sunduğu ileri sürüldü.

Buna göre Yanal'ın geçen sezonun devre arasında Yeni Malatya'dan transfer edilen Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra TFF'ye gönderilen kadroda yer verilmeyen Mehmet Ekici, sağ bek Maurico Isla ve 10 numara Miha Zajc'ın biletini kestiği öğrenildi.

Yönetimin dört futbolcudan kendilerine kulüp bulması için talimat verdiği belirtiliyor. Bu arada Ersun Yanal'ın devre arasında savunma ve kanatlara takviye de istediği ifade ediliyor.

YORUMLAR 25
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında çok iyi Futbolcu....Mehmet Ekicinin gönderilmesi bence skandal!...
    Cevapla
  • PAŞA44 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor bu sadık çiftpınarı tekrardan alır diyorum.
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olmuş. Özellikle Sadık ın FB için pek faydası yoktu. Bayern Münih maçındaki yediğimiz gollerde çok hatası vardı.
    Cevapla
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersundan hoca olamaz futbolcu katili yer bitirir kenara atar parala boşa gider hısız Comelli ile beraber kulübü iflas ettirdiler Başkan seyirci
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadık konusunda çok doğru karar verilmiş. FB için yeterli değildi. Bayern Münih maçında yediğimiz ilk dört golde de açık açık hataları vardı. Ayağının dibinden giden topa dokunamıyordu. Aksini savunan varsa lütfen şu googlede maçın özetlerini aratsın izlesin. Sadık ın yanında Serdar Aziz konusu da sıkıntı bence. Defansımız malesef iyi değil. Bence iyi karar.
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    tek maç uzerinden yorum. futbol dahisi seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle