Jailson: 'O hatayı yapmamalıydım...'

Fenerbahçeli Jailson, 3-1 yenildikleri Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası konuştu.

Jailson: 'O hatayı yapmamalıydım...'
Jailson: 'O hatayı yapmamalıydım...'
GİRİŞ 16.09.2019 23:20 GÜNCELLEME 16.09.2019 23:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Jailson, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK MUTSUZUZ"

Skordan dolayı mutsuz olduklarını söyleyen Jailson, "Tabii ki çok mutsuzuz. İstediğimiz skoru alamadık. Kafamızı kaldırıp, önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta iyi olmamız gerekiyor." dedi.

"BU HATAYI YAPMAMALIYDIM"

Stoper oynamaktan memnun olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Kendimi stoperde gayet iyi hissediyorum. Her gün antrenmanlarda oynadığım bir pozisyondu bu. Bugün bir hata yaptım ama hangi pozisyonda oynarsam oynayayım böyle bir hatayı yapmamalıydım. Şimdi daha çok çalışmam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • reco77 4 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık vallaa murat var sagbekte adam ozanla devam zorluyor 3 stoperin ver jeilsonla zorluyor dirar i soylemeye gerek yok zaten bacin basinda hemen kendini ortaya koydu defans hatti ozan zanka jeilson dirar ve kaleci altay maci resmen rakibe hediye etti
    Cevapla
  • Abuzer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu sadık çiftpınarın yarısı bile etmez ama yabancı olduğu için kredisi bol.Aynı hatayı sadık yapsaydı hemen aforoz edilirdi.
    Cevapla
  • Hdgg 4 yıl önce Şikayet Et
    Puan gittikten sonra her maçı kazanmaliyiz bu puanlara çok ihtiyacımız olacak
    Cevapla