Ersun Yanal'dan pres emri! 'Tüm sahada uygulayın'

Ligin en skorer iki takımını karşı karşıya getirecek maçta Fenerbahçe rakibine nefes aldırmamayı planlıyor. Savunma Muriqi ile başlayacak.

Ersun Yanal'dan pres emri! 'Tüm sahada uygulayın'
Ersun Yanal'dan pres emri! 'Tüm sahada uygulayın'
GİRİŞ 14.09.2019 10:15 GÜNCELLEME 14.09.2019 10:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezona iyi başlayan Fenerbahçe, haftanın zirve maçında ligin kayıpsız tek takımı Alanya'yı evinde devirerek liderlik koltuğuna yeniden oturmayı hedefliyor.

 

 

Trabzonspor maçında iyi oynadıklarını ancak istedikleri skoru alamadıklarını belirten teknik direktör Ersun Yanal oyuncularına hem moral aşıladı hem de net talimatlar verdi. Millî arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Yanal, "Ligin en iyi hücum yapan takımlarından birisine karşı oynayacağız. Alanya'nın çok etkili forvetleri var ve kendi sahalarında son derece iyi oynuyorlar. Ancak kazanmamıza engel hiçbir durum yok. Liderlik bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Derbiye lider çıkmalıyız

 

 

Rakibin hızlı hücumlarına karşı sürekli tetikle olmaları gerektiğini vurgulayan Yanal, "Onlara pas imkanı vermeyeceğiz. Sadece defans oyuncuları değil tüm takım savunma yapacak. Prese en uç noktadan başlayacağız ve tam sahada uygulayacağız. Topun bizde kaldığı her saniye galibiyete bir adım daha yakın olacağız. Sadece bu maçı değil, Ankaragücü mücadelesini de kazanarak derbiye lider çıkmamız çok önemli. Önümüzdeki üç haftayı kayıpsız geçmemiz halinde rüzgârı arkamıza alacağız" sözleriyle oyuncularını motive etti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 6
  • yy888 4 yıl önce Şikayet Et
    alanya 2 fb 1 maç sonucu
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    bir fanatik galatasaraylı olarak söylüyorum fenerbahçe ile galatasaray arasında sıkı bir şampiyonluk rekabeti olacak.fenerbahçe bizden çok daha iyi oynuyor ama bizimde onları örnek alarak çok sıkı çalışmamız lazım
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    naptı ekici o kadar zaman şans verildide. kusura bakmasın hantal oyuncu ekici
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca Mehmet Ekici gibi adamı kadro dışı bırak, bir sürü onun yarışı etmeyecek adamı kadroda tut, Ali Koç tan Fenerbahçe mizden sogumustum, şimdi donduruyorum Fenerliligimi. Antrenör olarak söylüyorum.
    Cevapla
  • Apaydin 4 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen dondurma napariz biz sensiz.yoklugun cok belli oluyo gercekten
    Cevapla
  • Ersun Yanal 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ekici'nin yerine kadroya seni alacağım dostum, sana yer açılsın diye kadro dışı bıraktım onu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle