Vedat'ı izlemeye gelen 4 Avrupa devi!

Fenerbahçe taraftarının kısa sürede sevgilisi haline gelen Vedat Muriqi, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

GİRİŞ 09.09.2019 10:54 GÜNCELLEME 09.09.2019 10:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile 3 Süper Lig maçında 2 gol atan Vedat Muriqi, Kosova'nın önceki gün Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği mücadelede de bir gol atarak maçın kahramanı oldu. 

 

 

Çekya zaferinde önemli rol oynayan Vedat'ı Avrupa devleri de takip ettiriyor. Kosovalı golcüyü izlemek için Tottenham, Napoli, Fiorentina ve Lazio'nun Çekya maçına temsilci gönderdiği, bu kulüplerin hazırlanacak gözlemci raporlarına göre oyuncuyla ilgili harekete geçebileceği ifade edildi. Vedat'ı bu sezon Rizespor'dan 3.5 milyon euroya alan Fenerbahçe, oyuncuyu sezon sonuna kadar elden çıkarmayı düşünmüyor. Yönetimin, çok astronomik bir teklif gelmemesi durumunda Kosovalı golcü ile gelecek yıl da çalışmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

'EŞSİZ BİR PIRLANTA'

Çekya maçı sonrası Vedat'a ülkesinden de övgüler yağdı. Kosova basını, "Muriç eşsiz bir pırlanta gibi ve katkısı her geçen gün artıyor. Ona Zlatan benzetmesi yapılıyor ve o da bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    vedat muriç lig maçlarında oynamalı. mevlüt erdinç kupa maçlarında oynamalı. ikiside çok iyi golcü. mevlüt santrafor, sağ ve sol kanattada oynayabilen joker oyuncu. muriç her lig maçında 1 gol atarsa bu yıl gol kralı olabilir.
    Cevapla
  • Reşat GÜL 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni İBRAHİMOVİÇ doğdu
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    vedat muriççççççç süperrrrrrrr. 20 milyon euroya satılabilir.ülkemizdeki en iyi golçü.
    Cevapla
  • Kasım 6 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar İngilterede 3 yılda 5 gol atmış ,müzmin sakat Falcaoya 22.5 milyon euro verdi..Muric 35 ten aşağı olmaz..Sadece Türkiyenin değil Balkanların da en iyi golcüsü.
    Cevapla
  • ahmet terzi 4 yıl önce Şikayet Et
    tottenham da herkesi izliyo bu ne iş anlamadım
    Cevapla
  • Yaşar Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakatlık falan olmazsa 60 000 000 avro
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle