Mevlüt Erdinç resmen Fenerbahçe'de!

Başakşehir'le yollarını ayıran Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti. Oyuncu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

GİRİŞ 30.08.2019 15:50 GÜNCELLEME 30.08.2019 20:20
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Vedat Muriç'in ardından Mevlüt Erdinç ile de anlaşma sağlayan sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'den 2'nci golcüsünü de kadrosuna kattı. 

Bonservis bedeli ödemeden 2 yıllık anlaşma sağlanan 32 yaşındaki futbolcu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüz, milli oyuncu Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu.

Bedelsiz olarak kadromuza kattığımız Mevlüt Erdinç’e Fenerbahçe’ye ‘hoş geldin’ diyor, sarı lacivertli forma altında başarılar diliyoruz. 

Fenerbahçe Spor Kulübü



Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç toplam 27 maçta 14 gol 1 asistle takımına katkıda bulundu.

Milli Takım'da da 35 kez top koşturan 32 yaşındaki golcü 35 maçta 8 gole imza attı.

 

 

YORUMLAR 75
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb başkanı Ali koç sponsorluk sözü vermiştir o yüzden bonservis bedelini almamışlar bunun sonu uçurum TFF af eder ama UEFA af etmez okadar transferin bir bedeli olucak demedi demeyin
    Cevapla
  • Mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir hafta evvel alına bilecek en iyi yedek Türk forvet Mevlüt tür keşke fenerim alır dedim aldı.Demekki bazı şeyler artık doğru yapılıyor. Tebrikler Ali başkan
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    muriç ve erdinç fb süper golcüleri altı. gol ve asist rekorları kıracaktır.avrupadan alıpta fos çıkacağına ligimizi tanıyan golcüler tam isabet oldu.
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş bir transfer
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkan falcao yu al.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle