Ersun Yanal'ın devre arası konuşması!

Ersun Yanal, Başakşehir maçının devre arasına 1-0 geride giren oyuncularına yönelik konuşmasında galibiyete olan inancını vurguladı.

Ersun Yanal'ın devre arası konuşması!
Ersun Yanal'ın devre arası konuşması!
GİRİŞ 25.08.2019 15:30 GÜNCELLEME 25.08.2019 15:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-1 yendiği maçın devre arasında teknik direktör Ersun Yanal'ın oyuncularını yaptığı konuşmayla galibiyet için motive ettiği belirtildi.

 

 

Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, Ersun Yanal, devre arasına 1-0 geride giren futbolcularını soyunma odasının kapısında tek tek karşıladı.

Futbolcularını ayrı ayrı motive ettiği aktarılan Yanal'ın, "Galibiyeti alıp evimize döneceğiz, önümüzde bir 45 dakika daha var. Bu maçlar kenetlenme adına kilometre taşıdır. Biz iyi bir takımız. İyi yaptığımız şeylere odaklanalım ve son ana kadar mücadele edelim. Bu maçı alacağınıza hiç şüphem yok. Sadece bu maçta değil, sezon sonunda da son sözü söyleyerek sonucu biz belirleyeceğiz. Sizlere inanıyorum. Sahaya çıkın, terinizin son damlasına kadar savaşın ve gollerinizi atın." dediği bildirildi.

 

 

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 77. dakikada Vedat Muric ve 90+3. dakikada Nabil Dirar'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • doğru söyle 4 yıl önce Şikayet Et
    fb maçı inanılmaz bir şans ve başakşehirin inanılmaz hatalarından dolayı kazanmış gibi görünsede hiç kimse skora aldanmasın. fb sahada yoktu. futbolu oynayan başakşehirdi. fakat başakşehir o kadar şanssızdı ki skor bir anda 5-0 olabiilirdi. fb tarihi bir hezimetten kurtuldu. birde galip geldi. emre belöz, dirar, muriç, max kruse, altay, deniz türüç, tolga ciğer ci ve zajc sahada yoktu. muriçin önüne bir topdüştü ve gol attı diye kimse havalara girmesin. önümüzdeki maçlarda fb rezil olur. her zaman doğruyu konuşmak lazım. herkese öyle yapmasını öneririm. fb yi şişiriyorlar şişiriyorlar sonra güm diye patlıyor.
    Cevapla
  • kıskanç gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    yürrüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
    Cevapla
  • Kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirin de direkten döndü. Kaç tane kaçırdı. Haklı yorum. Belki 4 gol atabilirdi başak.Fenerin işi deplasmanda zor...
    Cevapla
  • EneXDlAn xd 4 yıl önce Şikayet Et
    sen bir daha futbol izleme. fenerin iki topu direkten dönmesi neyin şansıydı?
    Cevapla
  • Fb'li 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs dışındaki tüm taraftarlar kesinlikle digiturku iptal ettirmeli, Gs yine birilerine küfreder birilerini korkutur şampiyonluğu verirler 2 senedir aynı hikaye, Azizden kurtulduk, tüpçüden kurtulduk, volkandan canerden kurtulduk, F. Terim ve tayfası kaldı bunlardan da kurtulursak turk futbolu bir nefes alacak
    Cevapla
  • Kanarya 4 yıl önce Şikayet Et
    5 ve 6 tıncı hafta sonrası bellı olur takımlar pek oturmadı sımdılık ..
    Cevapla
  • Tenteriy 4 yıl önce Şikayet Et
    Takimi Aykut hocamin getirdìği uef da final oynat yeter.
    Cevapla
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehir 2 . yarinin başında yakaladıklarını atsaydı görürdüm ben o konuşmayı...
    Cevapla
  • Ersun 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar rahat olun federasyon başkanı bizden.İki hakem vardı onları da hallettiler.Olmadı kendinizi yere atın hakem penaltı verir. Söz aldık bu sene şampiyonuz.Ersun yalan
    Cevapla
  • hakın 4 yıl önce Şikayet Et
    noooldunuz olum iki haftada bu panik halleriniz.
    Cevapla
  • Deliefe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu cin conlu zoruna mi gitti gel gel tarhana çorbası var yieen mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle