Alper Potuk sözünü tuttu! İmzayı attı

Maaşında yüzde 40 oranında indirime gideceğini belirten Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, yeni sözleşmesini resmen imzaladı.

Alper Potuk sözünü tuttu! İmzayı attı
Alper Potuk sözünü tuttu! İmzayı attı
GİRİŞ 21.08.2019 16:03 GÜNCELLEME 21.08.2019 16:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kendi talebi üzerine ücretinde %40 oranında indirime giden Alper Potuk, bu kapsamda yeniden düzenlenen sözleşmesini imzaladı.

Fenerbahçe kulüp binasında gerçekleştirilen imzada Sportif Direktör Damien Comolli de hazır bulundu.

Bu imzayla Alper Potuk'un 31 Mayıs 2022'ye kadar sarı-lacivertlilerle olan mevcut sözleşmesi, ücretinde %40 oranında bir indirim yapılarak yenilendi.

Yeni sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Alper Potuk, "Hem kendi adıma hem de kulübüm adına hayırlı olsun. İnşallah uğurlu gelir. Sezona iyi başladık. İnşallah omuz omuza hep beraber, camiamız ve taraftarlarımızla sezonu şampiyonlukla tamamlarız" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 11
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    Genç ve değerli bir oyuncu pasını silip parlatmak hocanın işi ikinci ozan tufan olabilir. Ciddi olarak ilgilenilmeli
    Cevapla
  • yigido 4 yıl önce Şikayet Et
    adam cok zekiiiiii. bakti ki bana kimse 1 milyon bile vermez. fenerde 1.2 alir otururum büyük takimda kalirim dedi. bravo alpere.
    Cevapla
  • cahil yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    işte beyin burada. adamın sözleşmesi 2022'ye kadar. isterse yata yata isterse oynaya oynaya garanti ücreti 2.2 x 3 ten 6.6 milyon euro idi. ama 1.2 x 3 = 3.6 oldu. bilmem anlatabildim mi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    kiralık verilip 1 m euro kazanmak varken hep hatalı oynayan oyuncuya 1 m euro vermek zarardır. boşa giden paralar.amatör takım oyuncusu gibi bi işe yaramaz.kadroya bile alınmamalı satılıp kurtulunması gerekirdi.çünkü alperle fb 1 kişi eksik oynuyordu puanlar kaybediyordu.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle