Tolga Ciğerci'den ilginç sözler: Öbür taraf...

Uzun bir sakatlık dönemini atlatan ve Gazişehir maçında 74. dakikada Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna giren Tolga Ciğerci maç sonunda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Tolga Ciğerci'den ilginç sözler: Öbür taraf...
Tolga Ciğerci'den ilginç sözler: Öbür taraf...
GİRİŞ 19.08.2019 23:20 GÜNCELLEME 19.08.2019 23:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'nin Gazişehir Gaziantep'i 5-0 mağlup ettiği maçın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İmza atmasından yaklaşık 1 yıl sonra Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkan Tolga Ciğerci, "Hocamız benim için çok çalıştı. Ersun Hocam, Ali Başkanım benim için çok çalıştılar. Benim için her şey daha kolay oldu. Bütün teknik ekip, tüm Fenerbahçe camiası sayesinde sahaya çıkabildim. Performansımla takımıma, başkanıma yardımcı olmak istiyorum. Performansımla borcumu geri ödemek istiyorum. İnşallah başarırım." ifadelerini kullandı.

"DÖRDÜNCÜ YILDIZI İSTİYORUZ"

Takımın kalitesiyle ilgili gelen bir soruya Tolga, "Çok iyi bir takımımız var. Dördüncü yıldızı kazanmak, şampiyonluğu almak istiyoruz. Bu sene takım, hoca, Fenerbahçe olarak çok iyiyiz. Çok inanıyorum, taraftarla birlikte şampiyon olacağız." yanıtını verdi.

Sakatlığından geriye ağrısı kalıp kalmadığı şeklindeki soruyu Tolga Ciğerci, "Allaha şükür çok iyiyim. Bir sıkıntım kalmadı. Hocam da biliyor, bunu söyledim. Daha fazla maçlara çıkar, takımıma yardımcı olabilirim inşallah." sözleriyle yanıtladı.

GALATASARAY DEMEDİ; "ÖBÜR TARAF"

Tolga Ciğerci, "Şutlarım çok iyi. Bunu öbür tarafta da göstermiştim. Ne kadar iyi futbolcu olduğumu göstereceğim. Başkana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Tek başkana değil, hocaya, teknik ekibe, stadyuma çok teşekkür ediyorum. Borcumu ödemek istiyorum." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 14
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    gittiğin iyi oldu.. çıt kırıldım seni.. dar zamanımızda maça çıkmam diye ağlayınca şutladılar seni zaten.. böyle adam lazım değil bize.
    Cevapla
  • Serce 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha dur koçum yolun bası
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Obur tarafdan sana msj var cigersiz ekmek yedigin yere ihanet edenlere sende katildin
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS’li olarak bu konuda Tolga’yı suçlayamam çünü ortam malesef belli. Tıpkı geçenlerde Rodrigues’i uyardıkları gibi.
    Cevapla
  • giresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    beyler dün akşamki kısa performansından dolayı bu adamın kumaşının iyi olduğu kanaatine vardım bu adam iş yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle