F.Bahçe dev transferde devreye girdi!

Beşiktaş ve Trabzonspor'un görüşme halinde olduğu Daniel Sturridge'e Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme teklifi yaptığı iddia edildi.

GİRİŞ 13.08.2019 10:59 GÜNCELLEME 13.08.2019 12:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı, Beşiktaş'ın da listesindeki isimlerden olan Daniel Sturridge'e Fenerbahçe'nin de talip olduğu ileri sürüldü.

3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Daily Mail'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, 29 yaşındaki oyuncuya haftada 60 bin sterlin değerinde 3 yıllık sözleşme teklif etti. Haberde; Süper Lig'den Beşiktaş ve Trabzonspor'un da İngiliz futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

13 KULÜP İSTİYOR

Marsilya, Eintracht Frankfurt, Real Betis, Atalanta ve DC United dahil olmak üzere toplam 13 kulübün, Sturridge'in durumunu takip ettiği kaydedildi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "Sturridge, Türkiye'yi tanımadığını ve endişeli olduğunu söyledi. O yüzden hayır dedi. Sonuç hala belirsiz" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR 8
  • Enterasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao 9 milyon euro talep etti gs den buna ne dicekler acep burda 3 milyon euro çok diyenler
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben federasyonun yerinde olsam bütün kulüplere 5er yıl transfer yasağı koyarım bak ozaman altyapıdan nasıl futbolcular çıkıyor bunu acilen devreye koyması gerekli.ülke futbolu için dünya kadar borca bağırıyorlar kulüpleri yazık.
    Cevapla
  • Almancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 3,5 milyon €! Harcayın bol keseden. Size hesap soranmı var?
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Burda şunu çıkardım bizim hiç bir takımımızın sistemi , oyun anlayışı yok takımlarımız oyuncu almak için adam alıyor bir futbolcu Liverpool , R.madrid, barca , juventusta oynamışsa , takımıza alsak şampiyon oluruz bu nasıl bir bakış açısıdır ? Altyapıya yatırım yok 30 yaş üstü oyuncuya hücum var sonra borç 7 milyar değil 39 milyar ₺ olsa gene bıkmazsınız bu yüzdende futbol konuşulmuyor hakem , TFF konuşuluyor
    Cevapla
  • vah vah 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek bu kadar paramız var o zaman borçlarınızı ödeyin hepiniz iflaf etmişsiniz keyfinizden de geri kalmıyorsunuz. Artık borcunu ödemeyen kulüplere kayyum atansın ve ya satılığa çıkarılsın bu külüpler . Sahipsizlik kötü adamlar 3 -4 yıllığına geliyor şov yapıyor kulübü batırıyor sonra çekip gidiyor buna bir son verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle