Ali Koç ve Comolli transfer için Fransa'ya gidiyor

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli, Marsilyalı Luiz Gustavo transferini sonlandırmak için kulüp başkanı Jacques-Henri Eyraud ile görüşecek.

Ali Koç ve Comolli transfer için Fransa'ya gidiyor
Ali Koç ve Comolli transfer için Fransa'ya gidiyor
GİRİŞ 29.07.2019 11:40 GÜNCELLEME 29.07.2019 13:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Audi Cup için Almanya'ya gitmeden önce Marsilya'ya uçtu. Koç, Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Luiz Gustavo için kulübü ile pazarlık masasına oturdu.

Art arda açıkladığı transferlerin ardından kısa bir süreliğine durulan sarı-lacivertliler Eljif Elmas'ın Napoli'ye satılmasının ardından tekrar harekete geçti. asistanaliz.com'un edindiğe bilgiye göre Fenerbahçe transfer döneminin başından  bu yana gündemde olan Luiz Gustavo için yeni bir sefere çıktı. Ancak bu seferin diğerlerinden farkı başkan Ali Koç'un direkt devreye girmesi. Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta oynayacağı maçları izlemek için Almanya'ya gidecek olan Koç, öncesinde Brezilyalı yıldızın transferini bizzat bitirmek için Marsilya'ya uçtu.

MAKSİMUM 5-6 MİLYON EURO

Ali Koç önderliğindeki Fenerbahçe heyeti Marsilya’nın 9 milyon Euro istediği Gustavo için sıkı bir pazarlık yaparak oyuncunun transferi bitirilmeye çalışacak. Teknik direktör Ersun Yanal, 32 yaşındaki Brezilyalı milli futbolcunun alınmasını çok isterken Asisanaliz'in verdiği özel bilgiye göre Fenerbahçe'nin hedefi 5-6 milyon Euro bandında transferi sonlandırmak.

Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'nun transferini bu görüşmede bitirmek istemesinin en temel sebebi orta alandaki 6 numara eksiği ve Sambacı'nın bir an önce takıma katılıp ligde oynanacak ilk maçta sahada yer alabilmesi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Galatasaray'a gelse gustavo. Bizimkiler bi el atsın da alsınlar.
    Cevapla
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak her zaman arkandayım çalışmak yok, başarı yok, çamur atmak eh işte.
    Cevapla
  • bnd 4 yıl önce Şikayet Et
    32 yaşında 9 milyon euro yazıktır ayıptır
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak seni beğenerek takip ediyorum, takımını başarısızlığa uğratıp başarılı olmak için çaba sarfetmektense sadece Galatasaray'a çamur atarak aslında doğru işler yapıyorsun aynen devam
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmişken Fransada da yardım dilenebilirsiniz. Kampanyaya da isim olarak "Fenere gaz yağı alacağız" olsun. 150 milyon toplamış bay kuzu, birde bazı kesimlere "koyun" diyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle