Fenerbahçe'de kampın yıldızı Tolga Ciğerci

Fenerbahçeli futbolcu Tolga Ciğerci, antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla sarı-lacivertliler adına ön plana çıkarken, ilk 11 için de göz kırptı.

Fenerbahçe'de kampın yıldızı Tolga Ciğerci
Fenerbahçe'de kampın yıldızı Tolga Ciğerci
GİRİŞ 26.07.2019 11:21 GÜNCELLEME 26.07.2019 11:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak Samandıra ve Topuk Yaylası Tesisleri’nde başlayan ve şu anda da Avusturya’da çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Tolga Ciğerci ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar dolayısıyla kadrodan uzak kalan ve sadece ligin son haftalarında U21 takımıyla maçlarda yer alan Ciğerci, hazırlık kamplarında gösterdiği performansla teknik heyeti mest etti.

Sırasıyla Boluspor, Bursaspor ve Wolfsburg ile oynanan hazırlık maçlarında etkili bir oyun oynayan 27 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda gösterdiği performansla teknik heyetin yüzünü güldürürken, sarı-lacivertli formayla ilk 11’de yer almak için de vites arttırdı. Sakatlıklardan dolayı kondisyon ve kuvvet sıkıntısı çeken 27 yaşındaki oyuncunun, antrenmanlarda oldukça hırslı gözüktüğü ve çalışmalar sonrasında bireysel olarak ekstra salonda çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. 

 

 

YORUMLAR 5
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    tolga ciğerci fb nin en çalışkan oyunsusu.çünkü 1 yıldır fufbola aç ve özledi. bu yıl patlama yapacaktır.ayrıca sağbek murat ve solbek abdülcebrail de süper oynuyor. rodrigez ve moses çok hızlı ve süper oynuyor. muriç ve Allahyarda süper pynuyor. daha ne olsun.
    Cevapla
  • kamping 4 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah yandık desenize
    Cevapla
  • vah vah 4 yıl önce Şikayet Et
    İşler yine sıkıntıda desenize..
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıldız ise diğerleri ne bırakın ya yıldız yıldız kim yıldız kim ciğercimi fener bunlara kaldiysa bin yıl geçsede şampiyon olamaz yapılan transfer ler muric murat sağlam biraz iyi bu yıl yine rezillik
    Cevapla
  • Olmuyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Tolga c. FB en iyi oyuncu ise yandık
    Cevapla