F.Bahçe'den resmi açıklama bekleniyor!

Sarı-Lacivertliler, Simon Kjaer ile el sıkıştı. Danimarkalı stoperin kulübü Sevilla ile de son detaylar görüşüldü. Anlaşma 1+1 yıllık kiralık. Simon Kjaer'nın, bugün açıklanması bekleniyor.

F.Bahçe'den resmi açıklama bekleniyor!
F.Bahçe'den resmi açıklama bekleniyor!
GİRİŞ 26.07.2019 10:09 GÜNCELLEME 26.07.2019 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Simon Kjaer'de mutlu son çok yakın.  Yeni sezona 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla start veren Sarı-Lacivertliler, lig başlamadan eksiklerini tamamlamaya bakıyor. Skrtel'in naz yapması, Kolarov'da da kulübü Roma'nın pürüz çıkarmasından dolayı ibre hızlıca Simon Kjaer'e döndü.

Sevilla, artık planlarında yer vermediği Kjaer'i, Sarı-Lacivertliler'e 1+1 yıllık satın alma opsiyonlu kiralık verdi. Kiralama bedeli ve satın alma ücretiyle ilgili net detay yok. Kanarya, Simon Kjaer ile de anlaştı. Bu transferde Kjaer ailesinin de aslan payı var.

EŞİ İSTANBUL AŞIĞI

Kjaer'in eşi Elina Gollert Kjaer'nın yuvaya dönme konusunda katkısı büyük. Elina, sık sık İstanbul'u ziyaret ediyor ve burada da geniş bir çevresi var.

İstanbul'u çok seven Kjaer ailesine, Fenerbahçe taraftarlarının da sempatisi çok fazla. Bugün Fenerbahçe'den Simon Kjaer için resmi açıklamanın gelebileceği öğrenildi. Transferlerini heyecan verici videolarla duyuran F.Bahçe, Kjaer'in de hazırlığında. (Akşam)

YORUMLAR 1
  • gençfb 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi artık kral dön
    Cevapla