Fenerbahçe mutlu sona çok yakın!

2017'de 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satılan 30 yaşındaki futbolcu, yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyecek. F.Bahçe ve Sevilla arasında pürüz kalmadı.

Fenerbahçe mutlu sona çok yakın!
Fenerbahçe mutlu sona çok yakın!
GİRİŞ 25.07.2019 10:56 GÜNCELLEME 25.07.2019 10:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe transferde hız kesmeye niyeti yok. Yeni sezon öncesinde stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertli ekip, eski futbolcusu Simon Kjaer'le anlaşma sağladı. 30 yaşındaki savunma oyuncusu, 2017'de 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla Kulübü'ne transfer olmuştu.

2 yıllık ayrılığın ardından Danimarkalı futbolcu yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyecek. İki kulüp, pazarlıklar sonrası anlaştı.

MECBURİ SATIN ALMA ŞARTI

Sevilla'yla 2021'e kadar mukavelesi bulunan tecrübeli stoperin Fenerbahçe'ye gelişiyle ilgili maddi detaylara ise henüz ulaşılamadı. Eljif Elmas'ın transferiyle birlikte kasasına yüklü miktarda para koyan Kanarya'nın Kjaer'i, "Mecburi satın alma opsiyonlu kiralık" veya bonservisiyle alması bekleniyor. 

MONCHİ'DEN İTİRAF GELDİ

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Fenerbahçe'yle Kjaer için görüşme yaptıklarını kabul etmişti. Kiralama ücreti ve maaş konusunda son detayların konuşulduğu öğrenilmişti. Ancak Eljif satışının ardından Kanarya'nın Danimarkalı futbolcuyu bonservisiyle de satın alabileceği öğrenildi. (Akşam)

YORUMLAR 5
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    kjaer çok da iyi değil. 2 senedir oyununda düşüş var.1-1=2 yıl için kiralama ücreti 4 milyon euro çok para ama skrtelden daha iyi oynuyor. skrtel iyice yaşlandı çok hatalı pynuyordu. fb yi neredeyse ligden düşürecekti. devre arasında sadık ve serdar gelince defansı toparladı.okanturpta stoperde çok iyi.
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir defans oyuncusu değildi. Çok hata yapıyordu. Skertel daha iyi
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    İsla'yı gönderin...!
    Cevapla
  • KingSD 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezonun en iyi oyuncusunu neden gönderelim?
    Cevapla
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    En faydalı transferimiz
    Cevapla